«Μικροί Κηπουροί με πινέλα» στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Οι «Μικροί κηπουροί με πινέλα» δεν χρειάζονται πια συστάσεις! Το αγαπημένο υπαίθριο εικαστικό εργαστήριο κηπουρικής μικρών και μεγάλων επιστρέφει, την Κυριακή 20 Μαΐου, στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου!

Τα παιδιά με τους γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν κάτω από τον ζεστό ανοιξιάτικο ήλιο. Παιδιά 3-10 ετών εμπνέονται από το παλιό εργοστάσιο φωταερίου, παίρνουν τα πινέλα τους και ζωγραφίζουν μικρές κεραμικές γλάστρες. Στη συνέχεια, γίνονται «μικροί κηπουροί» και φυτεύουν στα γλαστράκια τους πολύχρωμα λουλούδια ενώ μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα για τη φροντίδα τους.
Βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των παιδιών στο εργαστήρι: διάθεση, φαντασία και κατάλληλα ρούχα. «Μικροί κηπουροί με πινέλα» της Αθήνας ετοιμαστείτε να λερωθούμε!
Για οικογένειες και παιδιά 3-10 ετών, Κυριακή 20 Μαΐου 2018
Κρατήσεις και πληροφορίες τηλ. 2130109325, 2130109300
Στην Τεχνόπολη, μπορείτε ακόμα…
– Να ανακαλύψετε το Παρατηρητήριο στο ψηλότερο κτίριο του παλιού εργοστασίου, με θέα 360 μοιρών όλη την Αθήνα.
– Να κάνετε τη βόλτα σας στην πόλη με ένα από τα Athens Bikes.
– Να βρείτε ξεχωριστά δώρα για μικρούς και μεγάλους στο Industrial Gas Museum Shop.
– Να σκαρφαλώσετε, να ισορροπήσετε, να ακονίσετε τη φαντασία σας στο Sky Walk, ενός υπερσύγχρονου action park για παιδιά κάθε ηλικίας.
– Να απολαύσετε τον καφέ, το χυμό ή μια ποικιλία πιάτων από το ανανεωμένο μας μενού στο καφέ της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή