Ένα αισιόδοξο μέλλον για τα παιδιά όλου του κόσμου

‘Ενα αισιόδοξο μέλλον για τα παιδιά όλου του κόσμου
Τη Δευτερά 21 Μάιου στης 11:30 π.μ. το 2ο ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. μαζί με την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου Koei Kan Academy ενώνουν τις δυνάμεις τους, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας “Μαριαλένα Κορδαλή”.

Για βάλουμε πολλά τριποντά Ζωής και όχι μόνο, και να στείλουμε το μήνυμα μας για ένα αισιόδοξο μέλλον για τα παιδιά όλου του κόσμου

Σκοπός της Δράσης αυτής είναι η εξωτερίκευση του πλούσιου ψυχικού κόσμου των παιδιών της Γέφυρας Ζωής, που μαζί με τα αλλά παιδιά να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, αλλά κυρίως την ανιδιοτελή προσφορά χαράς και παιχνιδιού σε αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη στήριξη, την αγάπη και τη φροντίδα μας. Έτσι τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την «διαφορετικότητα», θα βάλουν κι αυτά το λιθαράκι τους στο μηδενισμό των διακρίσεων και θα συμβάλουν στην συνύπαρξη όλων των κοινωνικών ομάδων.

.Πολύτιμος συμπαραστάτης μας στην διάδοση αυτού του μηνύματος το 2ο ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας, που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την κοινωνική του ευαισθησία στις ευπαθείς ομάδες .

Ευχαριστούμε τον κ. Διονύση Βυθούλκα Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας για την συνεχόμενη στήριξη του .

Σας περιμένουμε όλους και όλες την Δευτέρα 21 Μάϊου στις 11:30 π.μ. στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας “Μαριαλένα Κορδαλή” (οδός Ραιδεστού) ” για να γίνουμε όλοι παιδιά

Εσείς θα είστε Μαζί μας ;

Γιατί εμείς μαζί με όλους εσάς «Αγκαλιάζουμε τη μαγεία…του να είσαι διαφορετικός

ΔΤ ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή