Αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα στις 20 Μαΐου

Αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα στις 20 Μαΐου

Ο Δήμος Γλυφάδας συμμετέχει στον ξεχωριστό αγώνα δρόμου που διοργανώνει το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» αυτή την Κυριακή, 20 Μαΐου. Πρόκειται για τον πρώτο Αττικό Αγώνα Δρόμου, που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και την ίδια ώρα συνολικά σε 22 Δήμους της Αττικής.

Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5 χιλιομέτρων και δυναμικού βάδην 5 χιλιομέτρων. Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα oloimaziboroume.gr ή στο https://www.viva.gr/tickets/sports/1os-attikos-agonas-dromou όπου υπάρχει η επιλογή είτε για τον αγώνα τρεξίματος είτε δυναμικού βάδην.

Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα δρόμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας.

Ο αγώνας δρόμου ξεκινάει στις 9 το πρωί (στις 9:15 το δυναμικό βάδην) και το σημείο εκκίνησης είναι μπροστά στο παλαιό Δημαρχείο, επί της Διαδόχου Παύλου. Πρόκειται, μάλιστα, για τον πρώτο αγώνα δρόμου που «ενώνει» τα δύο τοπόσημα της Γλυφάδας, την παραλία και το Γκολφ, καθώς οι δρομείς θα περάσουν μέσα από το γήπεδο Γκολφ και θα τερματίσουν και πάλι στην παραλία της πόλης
ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή