Διεξαγωγή του 2ου Καποδιστριακού Δρόμου 2018

Διεξαγωγή του 2ου Καποδιστριακού Δρόμου 2018
Τον 2ο Αγώνα Δρόμου 10 χιλιομέτρων και τον περιπατητικό δρόμο 4 χιλιομέτρων, με τίτλο «2ος Καποδιστριακός Δρόμος 2018», διοργανώνουν την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στην Πανεπιστημιούπολη (Ιλίσια – Ζωγράφου), το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ζωγράφου και του Δήμου Καισαριανής.

Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 10 χλμ και Περιπατητικού Δρόμου 4 χλμ: Ώρα 10:00 π.μ. και 10:10 π.μ. αντίστοιχα στην αρχή του δρόμου που οδηγεί στο κλειστό γυμναστήριο της Πανεπιστημιούπολης, πίσω από τη φοιτητική εστία των Ιλισίων, είσοδος από οδό Ούλωφ Πάλμε. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Ενημερωτικά σημειώνεται ότι:

– Από τις 8:00 π.μ. έως τις 9:30 π.μ. στη Γραμματεία των αγώνων, οι συμμετέχοντες καλούνται να συνεισφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας ή εναλλακτικά αντίτιμο 5€ που θα διατεθεί στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού “Η Κιβωτός του Κόσμου”, για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

– Από τις 9:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. στον χώρο εκκίνησης – τερματισμού ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών, στο πλαίσιο της υπογραφής συμφώνου συνεργασίας με την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με στόχο την ενημέρωση και την ενθάρρυνση του κοινωνικού συνόλου ως προς τη σημασία του εθελοντισμού.
ΔΤ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή