Παγκόσμια Ημέρα Χορού στο «Καμίνι»

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Παγκόσμια Ημέρα Χορού στο «Καμίνι»

Παγκόσμια Ημέρα Χορού στο «Καμίνι»
Σε ρυθμούς rock’n’roll, tango, cha cha cha, samba, rumba μέχρι χασάπικο και συρτάκι χόρεψαν, στις 29 Απριλίου, οι πέντε χορευτικές ομάδες Δήμων – Μελών του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΣΒΑΠ) που συμμετείχαν σ’ αυτήν τη μοναδική βραδιά και τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, ξεσηκώνοντας την κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων στο «Καμίνι».

Με την υποστήριξη του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου, στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορευτικές ομάδες από τους Δήμους Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κηφισιάς, Βριλησσίων, Ν. Ιωνίας και Γαλατσίου καθώς και μια έκτακτη συμμετοχή της ομάδας Todos Tango, διοργανωτές του Todos Tango Festival.
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο Διαδημοτικό Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Έν Άστει» που διοργανώνει ο ΣΒΑΠ σε συνεργασία με τους 14 δήμους-μέλη του με σκοπό την ανάδειξη των καλλιτεχνικών σχημάτων των Δήμων, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων και πρώην Δήμαρχος Πεύκης κ. Παύλος Καμάρας, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλης Καυγαλάκης και από την πλευρά του οικοδεσπότη Δήμου Γαλατσίου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Βασίλης Δερεδίνης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κα Μαργαρίτα Μανδηλαρά.

Πήγαινε στην κορυφή