2ος Καποδιστριακός Αγώνας Δρόμου με την υποστήριξη του Δήμου Ζωγράφου

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ζωγράφου και του Δήμου Καισαριανής προκηρύσσει το 2ο Καποδιστριακό Δρόμο, την Κυριακή 13 Μαΐου.

Ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομή 10 χιλιομέτρων τρέξιμο καθώς και περιπατητικό δρόμο 4 χιλιομέτρων στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης Ηλύσια – Ζωγράφου.

Η εκκίνηση του αγώνα των 10 χιλιομέτρων είναι στις 10 το πρωί της Κυριακής, στην αρχή του δρόμου που οδηγεί στο κλειστό γυμναστήριο της Πανεπιστημιούπολης, πίσω από τη φοιτητική εστία των Ηλυσίων, είσοδος από οδό Ούλωφ Πάλμε ενώ η εκκίνηση των 4 χιλιομέτρων περιπατητικού δρόμου είναι στο ίδιο σημείο στις 10:10 το πρωί. Μπορείτε να δείτε το χάρτη της διαδρομής στην ιστοσελίδα www.phed.uoa.gr. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα διεξαχθεί το kids athletics, αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά από 5-10 ετών.

Όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να συνεισφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας ή εναλλακτικά αντίτιμο 5 ευρώ. Τα τρόφιμα και τα χρήματα θα διατεθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού » Η Κιβωτός του Κόσμου».

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής ενώ για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 7276080 και 210 7276167.

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει στις 10 Μαΐου 2018. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι να συμπληρωθούν 700 εγγραφές (Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας

Πήγαινε στην κορυφή