«2ος Αγώνας Δρόμου Πεδίου του Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας»

«2ος Αγώνας Δρόμου Πεδίου του Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας»

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών συνδιοργανώνει με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αθηναίοι Δρομείς» για δεύτερη συνεχή χρονιά τον 2ο Αγώνα Δρόμου Πεδίου του Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας» την Κυριακή 15/4/2018.

Ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας

Eunoshmo egxrvmo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Αθήνα, 12 Απριλίου 2018

Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 15-17

Ταχ. Κωδ : 117 43 Αθήνα

Email: ant.kta@patt.gov.gr

Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.

Η κοινή αυτή δράση περιλαμβάνει τρεις αγώνες δρόμου:

Αγώνας 5 και 10 χλμ. : με εκκίνηση και τερματισμό εντός του Πεδίου του Άρεως και διέλευση από κεντρικούς δρόμους και γειτονιές του κέντρου των Αθηνών και παιδικό αγώνα 1 χλμ. που θα γίνει εξολοκλήρου μέσα στο Πεδίο του Άρεως.

Ο παιδικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 8.40 π.μ. ενώ των 5 και 10 χλμ. στις 9.00 π.μ. από το άγαλμα του Κωνσταντίνου. Οι αγώνες θα πλαισιωθούν από μουσικές εκδηλώσεις και ιδιαίτερη ψυχαγωγία για τα παιδιά και δράσεις ανακύκλωσης.

Στην κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε στις 12/4/2018 στο κτίριο της Περιφέρειας από την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου, τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς κ. Γιώργο Διαμαντή και τον εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού κ. Σπύρο Πάντζα, η Ερμίνα Κυπριανίδου σημείωσε ότι το 2ο δρομικό αυτό γεγονός εντάσσεται και αθροίζεται σε μία σειρά πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που οργανώνονται στο Πεδίο του Άρεως από την Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών και στόχο έχουν να καταστήσουν το δημόσιο πάρκο της πόλης φιλικό και ελκυστικό στους επισκέπτες του και να ενισχύσουν την επισκεψιμότητα του, που ήδη έχει ανέβει σημαντικά..

Η Ε. Κυπριανίδου τόνισε ότι: «Παράλληλα με την ανάταξη των υποδομών του πάρκου έχουμε καταρτίσει ένα πλούσιο πολιτιστικό και αθλητικό πρόγραμμα που θα διαμορφώσουν το Πεδίο του Άρεως ένα πόλο έλξης που τόσο ανάγκη έχει η πόλη των Αθηνών».


ΔΤ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ.Τ. ΠΕΡ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή