2 στα 2 για το Fight Club Galatsi

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
2 στα 2 για το Fight Club Galatsi

2 στα 2 για το Fight Club Galatsi
Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 , πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Δαϊς στο Μαρούσι, το Gods of War ΧΙ- WLF – GREECE VS CHINA , μια διοργάνωση του Στέλιου Πολίτη καθιερωμένη στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων υπό την αιγίδα της WKU και ISKA. Όλη η αφρόκρεμα της ελληνικής μαχητικής σκηνής , έδωσε το δικό της δυναμικό ‘’παρών’’ έναντι των εξίσου πολύπειρων αθλητών της Κινέζικης Ομάδας , παρουσιάζοντας πλούσιο θέαμα που έκοβε την ανάσα και ενθουσίασε τους πολυπληθείς παρευρισκόμενους.

Συνολικά έλαβαν χώρα 18 εκρηκτικές αναμετρήσεις με αθλητές A’ κλάσης, εκ των οποίων οι 12 με διεθνή χαρακτήρα. Πανάξια η ελληνική ομάδα επικράτησε με 7 – 3 επί της κινεζικής, μέρος της οποίας και οι αθλητές του Fight Club Galatsi, Νίκος Γκίκας και Αντώνης Αρμενατζόγλου υπό την συνεχή προπονητική καθοδήγηση του Ιωάννη Θεοφάνους. Πιο συγκεκριμένα, ο αήττητος εδώ και 50 αγώνες, Αντώνης Αρμενατζόγλου , συνέχισε το σερί από νίκες εντυπωσιάζοντας με την άψογη τεχνική του και τον έξυπνο τρόπο παιξίματός του ενώ εξίσου δυναμική και η επιστροφή του «Stealth», Νίκου Γκίκα, ο οποίος παρά το σφοδρό χτύπημα που δέχτηκε στο μάτι του απ το πόδι του αντιπάλου του στον Γ’ γύρο, συνέχισε να μάχεται απερίσπαστα έως την τελική επικράτησή του στα σημεία.

Ξεχωριστή στιγμή της διοργάνωσης, η κατάκτηση της χρυσής ζώνης του WLF απ τον εξαιρετικό αθλητή του Στ.Πολίτη, Γιάννη Μπούκη με ομόφωνη απόφαση έναντι του Κινέζου Song Soqiou.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί το G.O.W ΧΙ, αθλητές, προπονητές και διαιτησία καθώς και στον διοργανωτή Στ. Πολίτη για μια ακόμη άρτια παρουσίαση υψηλού επιπέδου.

(Aκολουθούν τα αποτελέσματα των αγώνων Ελλάδας – Κίνας καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό απ την συμμετοχή των αθλητών μας, Γκίκα – Αρμενατζόγλου):

GODS OF WAR XI – WLF / GREECE VS CHINA:

Γιάννης Μπούκης VS Song Saoquiou -> Γιάννης Μπούκης (ομόφωνη απόφαση)
Αντώνης Αρμενατζόγλου VS Duoli Chen -> Αντώνης Αρμενατζόγλου (ομόφωνη απόφαση)
Emmanuel Diakam VS Wang Zighuo -> Emmanuel Diakam (ομόφωνη απόφαση)
Nίκος Γκίκας VS Zhai Yan -> Νίκος Γκίκας (πλειοψηφική απόφαση)
Xρήστος Κίτσος VS Li Zikai -> Χρήστος Κίτσος (πλειοψηφική απόφαση)
Δέσποινα Καμπέρη VS Huan Sioing -> Huan Sioing (πλειοψηφική απόφαση)
Διονύσης Γκίκας VS Wu Jianan -> Διονύσης Γκίκας (ομόφωνη απόφαση)
Λουτσιάνο Ρούτσι VS Liu Qiliang -> Λουτσιάνο Ρούτσι (στον έξτρα γύρο)
Σωκράτης Κερπάτσι VS Wang Peng fei -> Wang Pengfei (Κ.Ο. στον Γ’ γύρο)
Ολισιάν Μεσουτάι VS Xue Shenzhen -> Xue Shenzen (ομόφωνη απόφαση)


Fight Club Galatsi

Πήγαινε στην κορυφή