Οι νέες τάσεις στο γυναικείο κόσμημα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!

Το γυναικείο κόσμημα συμπληρώνει το ντύσιμο μιας γυναίκας, αναδεικνύοντας της αισθητική της. Τα κοσμήματα για φέτος, είναι μεγαλοπρεπή, εντυπωσιακά και θα κλέψουν όλα τα βλέμματα με τη μεγαλοπρέπεια τους.  Δοκίμασε να συνδυάσεις διαφορετικά στυλ και σχέδια και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Όλα τα κοσμήματα τη φετινή σεζόν για την άνοιξη-καλοκαίρι, έχουν εκκεντρικό χαρακτήρα και βασίζονται σε μοναδικά σχέδια, ογκώδη σχήματα και λάμψη του παρελθόντος. Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τις τάσεις στα γυναικεία κοσμήματα.

Ποιες είναι οι τάσεις στο γυναικείο κόσμημα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!

 

Σκουλαρίκια

skoularikia drosostalides skoularikia megala me sxedia

skoularikia barok krikoi skoularikia

skoularikia pou pianoun olo to auti diaforetikoi sunduasmoi skoularikiwn

skoularikia me tropika xrwata

Οι νέες τάσεις για τα σκουλαρίκια, αποτελούνται από διαφάνεια σε σχήμα δροσοσταλίδες, από μεγάλα γεωμετρικά σχήματα και από τα εκκεντρικά και πολύ μοντέρνα σκουλαρίκια που αγκαλιάζουν όλο το αυτί. Ακόμα κάποιοι οίκοι μόδας, επέλεξαν τους μεγάλους εντυπωσιακούς κρίκους καθώς και το ύφος μπαρόκ που θυμίζει βικτωριανή εποχή. Αν σου αρέσει το χρώμα και επιθυμείς να πρωτοστατείς όσον αφορά τη μόδα, επίλεξε να συνδυάσεις διαφορετικά σχήματα αλλά ίδιο υλικό στα σκουλαρίκια, ή φόρεσε τροπικά έντονα χρώματα που είναι αγαπημένες επιλογές του καλοκαιριού.

Κολιέ

xrusa kolie kolie apo perles

kolie me sximata apo zwa kolie apo sxoinia

Οι πέρλες αποτελούν αγαπημένη τάση για φέτος στα κολιέ και στα σκουλαρίκια, καθώς μπορούν να φορεθούν από κάθε ηλικία. Ακόμη, οι απεικονίσεις ζώων, είναι μια τάση που αρέσει στις celebrities και αδημονούν να την επιλέξουν. Το χρυσό είναι μια επιλογή χρώματος και υλικού που θα φορεθεί πολύ την άνοιξη-καλοκαίρι, καθώς χαρίζει φινέτσα και κομψότητα σε κάθε γυναίκα. Για πιο νεανική και καλοκαιρινή διάθεση, τα κρεμαστά με σχοινιά είναι εντυπωσιακά και παιχνιδιάρικα. Όλα είναι εντυπωσιακά και αποπνέουν έναν μοντέρνο αέρα.

Βραχιόλια

ogkvdi braxiolia

braxioli gia astragalo

Τα βραχιόλια για φέτος είναι μεγάλα, εντυπωσιακά, με vintage διάθεση. Αν σου αρέσουν τα κοσμήματα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές αλλά παντρεύουν το παλιό με το νέο, τότε αυτή η τάση θα γίνει η αγαπημένη σου. Ακόμη, τα βραχιόλια αστραγάλου θα φορεθούν πολύ φέτος με αγαπημένα τα έντονα χρώματα και τις κρεμαστές λεπτομέρειες.

Δαχτυλίδια

polla daxtilidia

Οι τάσεις στα δαχτυλίδια για φέτος, προστάζουν μεγάλη ποσότητα και χρυσό χρώμα. Διάλεξε πολλά ίδια ή παρόμοια σχέδια και φόρεσε τα μαζί για πιο στιλάτο αποτέλεσμα.

Τα γυναικεία κοσμήματα για φέτος είναι ηχηρά και σίγουρα θα σου χαρίσουν μια statement εμφάνιση που θα συζητηθεί. Διάλεξε αυτά που σε αντιπροσωπεύουν και ξεχώρισε με το μοναδικό σου στυλ.

 

Πηγές

https://www.ediva.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή