Φαληρικό καρναβάλι και Κούλουμα με φαντασία και χαρά!

Αποκριάτικη συνάντηση στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου από Πλειάδων έως Σειρήνων και παρέλαση μέχρι τη Πλατεία Φλοίσβου , για το καρναβάλι, δίνει και φέτος ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου.

Αυτή την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου στις 12:00, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με σχολεία ,με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους διοργανώνει , καρναβαλική παρέλαση που θα στείλει μηνύματα αγάπης, χαράς και κεφιού.

Το Φαληρικό καρναβάλι θα έχει φέτος ένταση, μουσική και άφθονο χορό.

Φορέστε τις στολές σας, διώξτε το άγχος, πάρτε τη παρέα σας και ελάτε να ενώσουμε το κέφι μας. Να κάνουμε τις πιο τρελές αποδράσεις από τη πεζή καθημερινότητα και να δώσουμε χρώμα στη ζωή μας.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης και ο αρμόδιος για την αποκριάτικη παρέλαση Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος τόνισαν, ότι οι φετινές εκδηλώσεις έχουν μεγάλη συμμετοχή, ελάχιστα έξοδα, υπέρμετρη φαντασία και υψηλή εθελοντική συμμετοχή.

Την Καθαρά Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, τα κούλουμα θα γιορταστούν στο Πάρκο Φλοίσβου , από τις 11:30 το πρωί.

Φέτος, για πρώτη χρονιά, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μοίρασε δωρεάν 1000 χαρταετούς με το έμβλημα του δήμου σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Εκτός από το πέταγμα των χαρταετών και τα σαρακοστιανά εδέσματα που θα προσφερθούν, θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι.

ΔΤ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή