Αποκριάτικες Εκδηλώσεις Δήμου Καισαριανής 2018

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου με τους «Κουδουνάδες» και το μεγάλο γλέντι που στήθηκε στα ΚΑΠΗ της πόλης συνεχίζουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας.

Το επόμενο ραντεβού μας έχει δοθεί για το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 10.30π.μ στο Σκοπευτήριο. Εκεί ο Δήμος Καισαριανής και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Καισαριανής θα έχουν διαμορφώσει στίβους μάχης και οι ομάδες από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα διαγωνιστούν μεταξύ τους διεκδικώντας το έπαθλο!

Την σκυτάλη θα πάρουν οι μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο της πόλης, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 3.00μ.μ. Ξεκινώντας από τρεις διαφορετικές γειτονιές, την πλατεία Αλεξάνδρου, το πάρκο 2ας Μαΐου και τα Γυμνάσια της πόλης, όλοι οι καρναβαλιστές θα συγκεντρωθούν στο σχολικό συγκρότημα «Βενιζέλου» και θα ξεκινήσουν την παρέλασή τους, που θα καταλήξει στην πλατεία «Δημάρχου Π. Μακρή» για να χορέψουν σε ξέφρενους χορούς ως αργά.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 11.30π.μ. στο πάρκο Αϊ Γιάννη στα Ξύλινα. Όλοι οι Καισαριανιώτες και οι Καισαριανιώτισσες θα γιορτάσουμε τα παραδοσιακά «Κούλουμα» όπως κάθε χρόνο για δεκαετίες τώρα, με ζωντανή μουσική, πολύ χορό και νηστίσιμα εδέσματα που θα προσφέρονται στο χώρο.

Σας περιμένουμε όλους στις εκδηλώσεις του Δήμου μας για να ξεφαντώσουμε στους ξέφρενους και ανατρεπτικούς αποκριάτικους εορταστικούς ρυθμούς!

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή