Αλληλεγγύη στην πράξη για τα παιδιά από τον Δήμο Βριλησσίων

Τα άπορα και ορφανά παιδιά που φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης και η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ Βούλα Αρσένη, συνοδευόμενοι από την Προϊσταμένη του Τμήματος Ανθρωπίνων πόρων και Κοινωνικής πολιτικής και την κα Ν. Κορόβυλα, εθελόντρια στον ΟΚΠΑ.

Το κλιμάκιο του Δήμου ανταποκρίθηκε άμεσα στις ανάγκες που υπάρχουν σε ιματισμό για τα ορφανά και άπορα παιδιά και παρέδωσε 3 μεγάλες κούτες με υλικό. Επίσης, ξεναγήθηκε στους χώρους του Παιδογκολογικού Νοσοκομείου και ενημερώθηκε από την υπεύθυνη Τομεάρχη κα Αγάπη Ντούμου, σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν σε εύρεση δείγματος μυελού των οστών.

Ο κ. Μανιατογιάννης και η κα Αρσένη εκδήλωσαν την πρόθεση τους μέσω της Ιματιοθήκης του ΟΚΠΑ ο Δήμος Βριλησσίων να συμβάλλει συστηματικά στην κάλυψη των αναγκών σε ιματισμό των παιδιών που νοσηλεύονται σε όλα τα Νοσοκομεία Παίδων.

«Η αλληλεγγύη αποδεικνύεται στην πράξη και δεν περιορίζεται στα όρια ενός δήμου. Σήμερα, από το Νοσοκομείο Παίδων, όπου μικρά παιδιά αντιμετωπίζουν το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής χωρίς να έχουν τα μέσα ή ακόμα και την οικογένεια τους για να τα στηρίξει, στέλνουμε το μήνυμα ότι η κοινωνία πρέπει να είναι παρούσα και να αγκαλιάζει όσους έχουν ανάγκη» δήλωσε ο Δήμαρχος Βριλησσίων.

Ο ΟΚΠΑ ενημερώνει ότι το τηλέφωνο για ραντεβού λήψης δείγματος μυελού των οστών στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο (ΚΙΦ) του Δήμου μας είναι το 210 8045564. Ηλικίες που μπορούν να προσφέρουν μυελό είναι μεταξύ 16 και 45 ετών.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΛΗΣΣΙΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή