Ο ΣΤ’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός στην Κιβωτό του Κόσμου

Ο ΣΤ’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός – νήπια, γονείς αλλά και το προσωπικό- επισκέφτηκαν στις 29 Ιανουαρίου 2018 τις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό και αντάλλαξαν δώρα με τα νήπια που συνάντησαν εκεί. Επίσης παρέδωσαν τον ‘κουμπαρά’ με τις εισπράξεις από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που στήθηκε στη γιορτή του Σταθμού, στο Πνευματικό Κέντρο του Δημαρχείου.

Η επίσκεψη στην Κιβωτό και το χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Δημαρχείο έγιναν σε συνδυασμό με τη δράση «Γνωριμία με τα παιδιά όλου του κόσμου» που είχαν πραγματοποιήσει στην τάξη οι παιδαγωγοί του σταθμού.

Σημειώνεται ότι τον ‘κουμπαρά’ τον γέμισαν από το υστέρημα τους όλες οι οικογένειες του Σταθμού για να προσφερθεί σε συνανθρώπους μας και παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Τα έργα που «φιλοτεχνήθηκαν» από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, γι’ αυτό τον σκοπό με αγάπη, έτυχαν μεγάλης αγοραστικής αποδοχής, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα αξιόλογο ποσό για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Μετά την επίσκεψη στην «Κιβωτό του Κόσμου» οι παιδαγωγοί του ΣΤ’ Δ.Π.Σ. Γαλατσίου έλαβαν ευχαριστήρια επιστολή από την Πρόεδρο της Κιβωτού, κα. Γεωργαντά Σταματία που αναφέρει τα εξής: ‘’Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο, θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους εμάς εδώ στην «Κιβωτό του Κόσμου» προς όλους σας, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί, για τα ευγενικά σας συναισθήματα και τον ανθρωπισμό σας προς το απροστάτευτο παιδί’’.

Όταν ένας παιδικός σταθμός δείχνει στα παιδιά μικρά έργα φιλανθρωπίας δίνει το μήνυμα -μεταξύ άλλων- ότι τα Χριστούγεννα πρέπει να έρχονται για τα παιδιά ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή