1η Αγωνιστική του Joya Kickboxing Championship 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
1η Αγωνιστική του Joya Kickboxing Championship 2015

Το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 10.00 το πρωί άνοιξαν οι πόρτες του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Μεταμόρφωσης, όπου φιλοξενήθηκε η 1η Αγωνιστική του Joya Kickboxing Championship 2015.

Πάνω από 35 σύλλογοι και 320 αθλητές από Αθήνα και επαρχία συμμετείχαν στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς με το Fight Club Galatsi και τη Theofanous Elite Team. Το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο γέμισε από φίλους τους αθλήματος που παρακολούθησαν δυναμικούς αγώνες από έμπειρους αλλά και νέους αθλητές σε τέσσερις αγωνιστικές αρένες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή αθλητών έως 12 ετών ήταν μεγάλη, γεγονός πολύ αισιόδοξο για το μέλλον του αθλήματος. Περισσότεροι από 150 αγώνες σε στυλ Kick light, Low kicks, K-1 ολοκληρώθηκαν μέσα σε έξις ώρες με συνεχόμενη άψογη ροή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Και αυτή τη φορά τα τερέν υποστήριζε ηλεκτρονικό scoring και όλοι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με εξοπλισμό, βάσει των κανονισμών, από την JOYA FIGHT GEAR.
Οι σύλλογοι που ξεχώρισαν σε αυτή την αναμέτρηση και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας είναι: το GLORY CLUB στην 1η θέση με 46 βαθμούς, το FIGHT CLUB GALATSI με το BG ACADEMY στην 2η θέση με 35 βαθμούς και στην τρίτη θέση ο ΑΣΠΤ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ με 16 βαθμούς.
Ο ανταγωνισμός προβλέπεται μεγάλος και όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον την επόμενη αναμέτρηση, ανανεώνοντας το ραντεβού για την 10η Μαΐου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η 2η Αγωνιστική του Joya kickboxing Championship 2015.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή