Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Ο Δήμαρχος τίμησε τους Ασπροπύργιους Πρωταθλητές Ελλάδος

Ο Δήμαρχος, Νίκος Μελετίου και η Δημοτική Αρχή Ασπροπύργου τίμησαν τους Ασπροπύργιους Πρωταθλητές Ελλάδος στο αγώνισμα των δυνατών!

· Εγκωμιαστική ομιλία του Δημάρχου, για το θρίαμβο του Γιώργου Φωτιάδη, του Ολυμπιονίκη – Προπονητή, Αμιράν Καρντάνοφ και των αθλητών τους.

Με κάθε επισημότητα και με την ύψιστη τιμή που επιβάλλει ο άθλος τους, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και η Δημοτική Αρχή, τίμησαν τους θριαμβευτές του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελευθέρας Πάλης.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με το κύπελλο του Πρωταθλητή Ελλάδας και τα μετάλλια στο στήθος τους, οι συντελεστές του μεγάλου θριάμβου, προσήλθαν για την τιμή που τους επιφύλαξε ο Ασπρόπυργος.

Συγκεκριμένα, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος Ασπροπύργου», κ. Γιώργο Φωτιάδη, και τον Ολυμπιονίκη – Προπονητή των Αθλητών του, Ταγματάρχη του Ελληνικού Στρατού, κ. Αμιράν Καρντάνοφ, προσήλθαν οι αθλητές: Πιλίδης Γιώργος, Τριανταφυλλίδης Ανδρέας, Ιωακειμίδης Παναγιώτης, Τέντεεβ Κωνσταντίν, Λοϊζίδης Σταύρος, Πουρουζίδης Δημήτριος, Λοϊζίδης Ιωάννης και ο Λοϊζίδης Γιώργος. Ακόμη, ο Δήμος Ασπροπύργου τίμησε στην ίδια τελετή και τον χρυσό Πανελληνιονίκη Ασλάν Ναμετίδη, από το Σύλλογο «Αναγέννηση Ασπροπύργου».

Υποδεχόμενος του Πανελληνιονίκες παράγοντες και Αθλητές των ομάδων του Ασπρόπυργου, ο Δήμαρχος της πόλης και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Νικόλαος Μελετίου μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Η πόλη μας σήμερα, γκρεμίζει τα νοερά τείχη της, για να υποδεχτεί, τους νέους, άξιους αθλητές, συνοδευόμενους από τους ηγέτες της προσπάθειας, όπως ο Γιώργος Φωτιάδης, και τον εκπληκτικό δάσκαλό τους, τον Ολυμπιονίκη Αμιράν Καρντάνοφ, με δικαιολογημένη συγκίνηση και τεράστιο θαυμασμό. Δεν είναι λίγο, να κατακτά μια ομάδα της πόλης μας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών της Ελευθέρας Πάλης, όταν είχε να αντιμετωπίσει ομάδες με κολοσσιαίους προϋπολογισμούς και ένδοξη ιστορία στο χώρο, απ’ όλη την Ελλάδα. Αφήσατε πίσω σας ονόματα Συλλόγων, που προκαλούν δέος, με στρατιές χορηγών και χιλιάδες υποστηρικτές – φιλάθλους! Κι αυτό δίνει το μέτρο του θριάμβου σας!

Είμαι βέβαιος ότι, θα σας καμαρώσουμε και Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους Πρωταθλητές, στην Κατηγορία των Ανδρών, γιατί, ως έφηβοι και Νέοι, πολλοί από σας, έχουν σαρώσει τα μετάλλια, τα προηγούμενα χρόνια. Είστε σύμβολα για τη Νεολαία του Τόπου μας, και πρεσβευτές του Δήμου και της πόλης μας! Κι έτσι θέλουμε να παραμείνετε! Παραδείγματα προσπάθειας, έντιμης μάχης, σκληρής δουλειάς! Κι εμείς, ως Δημοτική Αρχή, θα είμαστε διαρκώς στο πλάι σας, αρωγοί και συμπαραστάτες, εξαντλώντας κάθε περιθώριο στήριξης.

Σας ευχαριστώ, που δοξάζετε την Ελλάδα και τον Ασπρόπυργο, εκ μέρους όλων των κατοίκων αυτής της πόλης μας».

Απ’ την πλευρά τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος Ασπροπύργου», ο Προπονητής τους και οι Αθλητές Πρωταθλητές Ελλάδας, μαζί και ο αθλητής της «Αναγέννησης Ασπροπύργου», διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχο, κ. Νικόλαο Μελετίου, για την απόφασή τους να σηκώσουν τις σημαίες της Ελλάδας και του Ασπρόπυργου, ακόμη πιο ψηλά.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ