Μειωθήκαμε κατά 2 , γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Μειωθήκαμε  κατά 2 , γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Ευχαριστώ πολύ τον αναγνώστη του «Παλμού» και φίλο Βασίλη Φραγκουλόπουλο για τη διόρθωσή του στο σχόλιό μου με τον τίτλο «Άλλο έντυπο, άλλο εφημερίδα», το οποίο δημοσιεύθηκε στο προηγούμενο φύλλο του «Παλμού» και στο οποίο ανέφερα ότι: Το τελευταίο ΦΕΚ της Γ.Γ. Ενημέρωσης όπου συμπεριλαμβάνεται ο «Παλμός» είναι το υπ’αριθμ. 28241/11-8-2017.
Όπως μου επεσήμανε ο φίλος Βασίλης, και πολύ σωστά, είναι το υπ’αριθμ. Β3748/24-10-2017 στο οποίο συμπεριλαμβάνεται φυσικά ο «Παλμός» ως μία από τις 16 πλέον εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες της Περιφέρειας Αττικής. Από τις 18 που είμασταν πήγαμε στις 16. Δύο εφημερίδες που κυκλοφορούσαν για πολλά χρόνια στους δήμους Ν. Σμύρνης και Καλλιθέας δεν άντεξαν το βάρος των υποχρεώσεων και έμειναν εκτός.
Μέσα σε δύο χρόνια δε, από τις 22 μείναμε 16 εβδομαδιαίες εφημερίδες στην Περιφέρεια Αττικής.
Τα γράφω αυτά γιατί πραγματικά στενοχωριέμαι όταν βλέπω ότι κάποιοι συνάδελφοι γονάτισαν μέσα στη δεκαετή κρίση που μαστίζει το χώρο μας.
Και για έναν ακόμα λόγο: ότι δεν είναι θετικό ούτε για την αυτοδιοίκηση ούτε για το δημοκρατικό μας πολίτευμα γενικότερα να κλείνουν εφημερίδες.
Η Γ.Γ. Ενημέρωσης εξέδωσε μέσα σε τρεις μήνες δύο ΦΕΚ ενώ κανονικά εκδίδεται ένα το χρόνο, γιατί για δύο χρόνια (2015 και 2016) δεν είχε εκδοθεί κανένα ΦΕΚ.
Αυτά και ο αγώνας μας συνεχίζεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή