Θρίαμβος για τον ΠΑΣ Γαλάτσι με… «τριάρα»!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Θρίαμβος για τον ΠΑΣ Γαλάτσι με… «τριάρα»!

Πολύ σημαντική νίκη για το Γαλάτσι, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής, που κατάφερε να αποδράσει από τον Χολαργό, επιτυγχάνοντας σπουδαία νίκη με σκορ 3-1, με την οποία στρογγυλοκάθισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας την απόσταση από την δεύτερη Θύελλα και αυξάνοντας την διαφορά από τους διώκτες του Ατρόμητο Χαλανδρίου. και Αγ. Δημήτριο.

Εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο από τους παίκτες του Γαλατσίου, που απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Αρχικά ακυρώθηκε γκολ του Γαλατσίου, όταν ο Σπύρος Θεοδωρακάτος σέντραρε από την γραμμή του άουτ και ο Παπαδόπουλος με καρφωτή κεφαλιά, μέσα από την μικρή περιοχή πέτυχε γκολ που όλως περιέργως δεν μέτρησε, αφού ο βοηθός διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ !!!

Στη συνέχεια ο Θεοδωρακάτος εκτέλεσε εξαιρετικά κτύπημα φάουλ, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στην κάθετη δοκό.

Το Γαλάτσι ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 44ο λεπτό, όταν ο Θεοδωρακάτος πάσαρε άψογα στον ξεμαρκάριστο Ντανιέλ Τόσκα, που με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, αφού πρώτα βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τον 20χρονο, με τα χρώματα του Γαλατσίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο επίσης 20χρονος Μιχαήλ Παπαδόπουλος, ο οποίος πρώτα στο 57ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε εξαιρετική σέντρα του Ντόναλντ Μπίλο και με άψογο πλασέ έγραψε το 0-2.

Παρότι οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ στο 81′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάσιλου, το Γαλάτσι δεν πτοήθηκε και με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Παπαδόπουλου στο 87ο λεπτό, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, σφράγισε την σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Με τα δύο γκολ που πέτυχε ο νεαρός επιθετικός έφθασε τα 7 γκολ στην τρέχουσα σαιζόν.

Ο προπονητής του Γαλατσίου Θανάσης Ζαμπούρας, που αποθεώθηκε από τους παίκτες του στο τέλος του αγώνος, παρέταξε την ομάδα με την ακόλουθη σύνθεση : Φραγκουλόπουλος, Βιλαντώνης, Ευαγγέλου (78′ Πολυτσέρης), Κοσκινάς, Καραμανίδης, Μπίλο (87′ Καράτι), Ιωαννίδης (57′ Ραπάϊ), Κλάδης (87′ Μπίκωφ), Παπαδόπουλος, Θεοδωρακάτος, Τόσκα.

.

Βαθμολογία

Πηγή: Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ Facebook page

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή