Νέα απώλεια για την Κορωνίδα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Νέα απώλεια για την Κορωνίδα

Η Κορωνίδα παρότι το πάλεψε και ανέτρεψε το ματς, μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2 απέναντι στην ΑΕ Αιγάλεω.Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γαλατσίου έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι μακρία από τη χαρά της νίκης.

Οι «Ναξιώτες» έδειξαν σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν το σκορ, όμως πάλι δέχθηκαν γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και «πέταξαν» έτσι τους βαθμούς.

Η ΑΕ Αιγάλεω προηγήθηκε στο σκορ με τον Δήμα στο 51’. Στο 70’ ο διαιτητής έδωσε απευθείας κόκκινη στον Παυλιδη της ΑΕ Αιγάλεω και στον Δόγανο της Κορωνίδας. Η Κορωνίδα στο 78’ έφερε το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιώτου και στο 81’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με το γκολ που πέτυχε ο Κορρές.

Παρότι στο 86’ Η ΑΕ Αιγάλεω έμεινε με 9 παίκτες λόγω της δεύτερης κίτρινης που δέχτηκε ο Πλατανίτης, κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι στο αμέσως επόμενο λεπτό και με εκτελεστή τον Δουλιόγλου να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος ανέφερε: «Σε γενικές γραμμές το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕ Αιγάλεω και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε, μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Πλέον ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο πολύ δύσκολο και ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι με Φωστήρα Καισαριανής , όπου θα παλέψουμε να επιστρέψουμε στις νίκες»

ΑΕ Αιγάλεω (Παπαιωάννου Δημήτρης): Χολέβας, Χρυσοχοίδης (Βιολιντζής 39’), Μανώλικας (Δρομπόνης 46’), Κόκαρης, Γιαννόπουλος, Δουλιόγλου, Μπούσης, Πλατανίτης, Παυλίδης, Αλεξόπουλος, Δήμας.

Κορωνίδα (Γιάννης Καπράλος): Βιτζηλαίος, Σταμάτης, Καρποντίνης (Καλλίτσης 55’), Μάργελος, Καράμπελας, Δόγανος, Καμπίτσης (Κορρές 59’), Παναγιώτου, Σπύρου, Κώττης, Μαύρος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή