Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

«Το σκοτεινότατο τίποτα : Πααραφρένεια» μια ταινία βασισμένη σε αληθινά cyber εγκλήματα….

Η ταινία είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ τρόμου και βασίζεται σε αληθινά cyber εγκλήματα και ιστορίες από το βαθύ ίντερνετ, καθώς και στις επιρροές κινηματογράφου και μουσικής στην ψυχολογία μας. Είναι ουσιαστικά μια πρωτότυπη και θεωρητικά παράνομη ψυχοθεραπέια, με χρήση ειδικών εφέ, projection mapping και διάφορων τρικ για δημιουργία ζωντανών παραισθήσεων, η ομάδα όμως που το οργανώνει το παρουσιάζει ως ζωντανό show σε Deep Web ιστοσελίδα κλειστή μόνο σε μέλη με συνδρομή με onion διεύθυνση. Οι χρήστες είναι βέβαιοι ότι παρακολοθούν το πρώτο ζωντανό Red Room, μιας και μέχρι σήμερα είναι αδύνατη η μετάδοση βίντεο σε Deep Web ιστοσελίδες.

 

Ο στόχος του πρώην ψυχίατρου (William) που οργανώνει το όλο show, είναι να βοηθήσει ουσιαστικά τη Judy που την αναλαμβάνει ως ασθενή του, η οποία βίωσε για έξι μήνες το πιο φριχτό μαρτύριο και δεν εμπιστεύεται κανέναν για ψυχανάλυση. Η θεωρία του William είναι ότι ο ασθενής μπορεί να ξεπεράσει τη χειρότερη τραυματική εμπειρία, αν πειστεί ότι έχει ζήσει κάτι χειρότερο στο παρελθόν, κάτι που στοίχισε στον William την απώλεια άδειας εξάσκησης επαγγέλματος. Το show είναι καλά οργανωμένο, με πολλούς βοηθούς και ειδικούς χειριστές για το streaming, τον κώδικά, τα projection mappings, και τα επικίνδυνα ρεαλιστικά ειδικά εφέ και πυροτεχνουργικά τρικ, οι προθέσεις όμως του William τρομάζουν ακόμα και τους ίδιους τους συνεργάτες του.

Official Teaser:

________________

Η μεγάλου μήκους Παραφρένεια θα συνοδευτεί από 5 μικρού μήκους stand-alone ταινίες που επεξηγούν το ιστορικό του William και των συνεργατών του, λειτουργούν όμως σαν γρίφος και παζλ παράλληλα, μιας και η υπόθεση κρύβει άπειρες άρρωστες λεπτομέρειες και αναφορές σε αληθινά γεγονότα που μπορούν να φρικάρουν ακόμα και φανατικούς του είδους. Δύο από τις μικρού μήκους πρόκεται να είναι ιδιαίτερα ακραίες θεματολογικά.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Ελληνίδα ηθοποιός Βανέσσα Μπαρέ, που τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού το 2017. Στην ταινία εμφανίζονται άλλες 2 Ελληνίδες ηθοποιοί, και στην ομάδα παραγωγής υπάρχουν επίσης συνολικά 5 Έλληνες. Το υπόλοιπο καστ είναι κυρίως Γερμανικής καταγωγής, όπως ο Ulrich Günther, βετεράνος ηθοποιός που ξεκίνησε στις ταινίες του Wolfgang Petersen Das Boot και Enemy Mine, η Kristina Kostiv γνωστή στο horror κοινό με τα German Angst, Corpse Grinders και Berlin Syndrome, και ο Moloch, ο οποίος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση στην Γερμανία και γενικά στην Ευρώπη στο στυλ ηθοποιών που έχουν φορέσει τη μάσκα του Jason και του Michael Myers, με μεγάλο fan base σε horror conventions.

Official Website:
http://www.darkestnothing.com/

EPK: https://spark.adobe.com/page/1mbw9hUHhF9kO/

Facebook:
https://www.facebook.com/darkestnothing/

Official first clip: