Τεράστια Επιτυχία του 1ου Γενικού Λυκείου Ασπροπύργου, στους Διασχολικούς, Μαθητικούς Αγώνες, Ρητορικής Τέχνης 2018

Το 1ο ΓΕΛ Ασπροπύργου συμμετείχε στους Διασχολικούς, Μαθητικούς Αγώνες, Ρητορικής Τέχνης 2018, που διοργανώθηκαν από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου, το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου.

Η πενταμελής, νεοσύστατη ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ασπροπύργου, που διαγωνίστηκε στους διττούς λόγους (debate), στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς με δύο νίκες κατέκτησε την 14η σειρά, σε σύνολο 30 σχολείων Ιδιωτικών, Δημόσιων και Πρότυπων Πειραματικών και την 7η σειρά σε σύνολο 18 Δημόσιων Σχολείων.

Η ομάδα του Σχολείου Ασπροπύργου, αποτελούνται από τους Πετρόγιαννου Σοφία (Β’ Λυκείου), Καψάλα Βασίλη (Α’ Λυκείου), Γουρνάκη Βασιλική (Α’ Λυκείου), Γκίνη Ανδρέα (Α’ Λυκείου) και την Πίνη Θεοδώρα (Β’ Λυκείου). Οι καθηγητές που ανέλαβαν την προετοιμασία – προπόνηση της ομάδας είναι οι φιλόλογοι, Σιμιντζή Ευαγγελία, Παντούλα Μαρία και Μαντέλλου Ελένη.

Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Αντώνιος Σαρρής και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουν τη χαρά και την υπερηφάνεια όλης της σχολικής κοινότητας, για την επιτυχή προσπάθεια των μαθητών, σε ένα αγώνισμα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό, αλλά συνάμα και τόσο απαραίτητο στη σημερινή εποχή που η διάθεση για επικοινωνία και διάλογο όσο πάει και λιγοστεύει.

Με δήλωσή του, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου, απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στους διαγωνισθέντες και διακριθέντες Μαθητές του Λυκείου Ασπροπύργου, στις Καθηγήτριες που τους προετοίμασαν, στους Γονείς των παιδιών και σ’ όσους στηρίζουν γενικά τη δύσκολη μορφωτική τους προσπάθεια.

«Η πόλη μας έχει δεκάδες λόγους να αισιοδοξεί, για τη μελλοντική της πορείας», τονίζει χαρακτηριστικά, ο κ. Μελετίου και προσθέτει: «Κάνουμε τα πάντα για να δίνουν τη μάχη της γνώσης και της μόρφωσης με επιτυχία, τα παιδιά της πόλης. Για να μπορούν να ξεδιπλώνουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους, όλοι οι Νέοι του Ασπρόπυργου. Για να κάνουν τη δική τους υπέρβαση οι Διευθυντές και οι Καθηγητές των Σχολείων μας, στους οποίους πιστεύουμε όλοι, γιατί συνιστούν παράδειγμα προσφοράς, που ξεφεύγει απ’ το στενό πλαίσιο του καθήκοντος. Κι όλα αυτά αποτυπώνονται σε διακρίσεις που μας γεμίζουν υπερηφάνεια και πίστη για το αύριο του τόπου μας! Δικαιώνουν τους αγώνες και τις θυσίες των Γονιών τους, στην πιο κρίσιμη μεταπολεμικά, συγκυρία της Ελλάδας! Γι’ αυτό και είμαστε, μέσα από κάθε εκδήλωση της δραστηριότητά μας, ως πόλη κι ως τοπική κοινωνία, στην πρωτοπορία για την ανόρθωση του Τόπου».

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Πήγαινε στην κορυφή