Ακυρώθηκε ο Κανονισμός Παραχώρησης Χρήσης του Παλαί..

Στις 25.11.17, έξι μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου οι: Ελ. Αυλωνίτου, βουλευτής, Γ. Μπαλάφας, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Δ. Σκούντζος, τότε συντονιστής Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου, Ν. Χωριανόπουλος, τότε αναπλ. Συντονιστής, Β. Στεργιόπουλος, τωρινός συντονιστής, και Παυλίδης Κ., μέλος της Σ.Ε., καταθέσαμε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής κατά της απόφασης 502/217 (31.10.17) του Δημ. Συμβουλίου Γαλατσίου με την οποία εγκρινόταν ο Κανονισμός Παραχώρησης Χρήσης του Παλαί. Ο Κανονισμός είχε καταψηφίστεί μόνο από τις παρατάξεις «Ενότητα για την Ανατροπή» και «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η προσφυγή στηριζόταν στο ό,τι ο Κανονισμός αντέβαινε και καταστρατηγούσε τους όρους της Σύμβασης Παραχώρησης του Παλαί, από την ΕΤΑΔ στο Δήμο Γαλατσίου, με κυριότερο όρο τη χρήση του Παλαί αποκλειστικά για αθλητικούς και πολιτιστικούς σκοπούς αφού προέβλεπε και οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Στις 6.12.17, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ζήτησε από το Δήμο Γαλατσίου στοιχεία και απόψεις για τα επιχειρήματα της προσφυγής.

Στις 22.12.17 ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ακύρωσε την απόφαση 502/17 του Δημ. Συμβουλίου με την οποία είχε εγκριθεί ο Κανονισμός Παραχώρησης Χρήσης του Παλαί, επειδή προέβλεπε (α) παραχώρηση άνευ ανταλλάγματος, (β) επέτρεπε οποιαδήποτε άλλη χρήση και (γ) ανέθετε αρμοδιότητες στην Οικονομική Επιτροπή που δεν επιτρέπει ο Ν. 3852/2010.

ΣΤ ΣΥΡΙΖΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή