Διάλεξη με θέμα: «Από την Αθηναϊκή Τριήρη, στο Θωρηκτό Αβέρωφ. Τα “ξύλινα τείχη” της Πατρίδας»» στον Δήμο Ασπρόπυργου

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), κ. Νικόλαος Μελετίου, σας προσκαλεί στη διάλεξη που θα δώσει ο Πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Διευθυντής Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού,κ. Λεωνίδας Τσιαντούλας,

τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018, στις 19:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου (Δ. Καλλιέρης), με θέμα: «Από την Αθηναϊκή Τριήρη, στο Θωρηκτό Αβέρωφ. Τα “ξύλινα τείχη” της Πατρίδας».

* Ο Πλοίαρχος Λ. Τσιαντούλας ΠΝ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Το 1980 εισήχθη στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), από την οποία αποφοίτησε το 1984 ως Μάχιμος Σημαιοφόρος. Το 1989 εκπαιδεύτηκε ως Χειριστής Ελικοπτέρων. Έχει ιπταθεί με Ε/Π ΝΗ-300C, UH-1H, AB-212 και S-70B-6 ως Κυβερνήτης, Εκπαιδευτής και Αξιολογητής. Έχει υπηρετήσει σε Μονάδες και Διοικήσεις του Αρχηγείου Στόλου, στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας. Έχει φοιτήσει σε όλα τα σταδιοδρομικά σχολεία που προβλέπονται για τον βαθμό του, Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις και την Στρατηγική από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Είναι επίσης απόφοιτος του Κολλεγίου Αμύνης του NATO (NADEFCOL) στη Ρώμη. Ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντού ΥΙΝ την 4/9/15.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Πήγαινε στην κορυφή