Στη λέσχη ανάγνωσης του Δήμου Ασπρόπυργου ο Συγγραφέας, κ. Στέφανος Δάνδολος

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς και η υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, κ. Ασημίνα Φούφα – Κορώνη, ενημερώνουν όλους τους Ασπροπύργιους και τους βιβλιόφιλους της Αττικής ότι, την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018, στις 18:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στον 3ο όροφο του Πνευματικού, (Αλέκου Παναγούλη 13), θα πραγματοποιηθεί, η επόμενη συνάντηση με Συγγραφέα στο πλαίσιο του θεσμού «Λέσχης Ανάγνωσης».

Τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης, θα έχουν την τιμή να γνωρίσουν από κοντά, τον βραβευμένο και πολυγραφότατο Συγγραφέα, κ. Στέφανο Δάνδολο, τον οποίο, ο Παύλος Μάτεσις, χαρακτήρισε «σημαντικότερο Έλληνα Συγγραφέα της γενιάς του». Ο κ. Δάνδολος έχει τιμηθεί με το “Βραβείο Μπότση” από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ βιβλία του έχουν μεταφραστεί με επιτυχία στο εξωτερικό. Πριν λίγο καιρό, τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά την αρχική έκδοση του έργου του «Χορεύτρια του Διαβόλου», κυκλοφόρησε το βιβλίο του Συγγραφέα από τις «Εκδόσεις Ψυχογιός», το μυθιστόρημα «Όταν θα δεις τη θάλασσα». Στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται μια παθιασμένη ερωτική ιστορία με φόντο την Ελλάδα των τελών του δεκάτου ενάτου αιώνα.

Και φόρεσαν χειροπέδες στα πουλιά

Εξώφυλλο – Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Ο τελευταίος κύκνος Το αγόρι στην αποβάθρα

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπέυθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Ασημίνα Φούφα – Κορώνη, τηλ: 2105577191.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Πήγαινε στην κορυφή