Ριζική ανακαίνιση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς σας ενημερώνουν ότι, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ξεκίνησαν εργασίες ολικής ανακαίνισης του κτιρίου, καθώς και αντικατάστασης – βελτίωσης όλων των υποδομών του.

Συγκεκριμένα, έπειτα από Τεχνική Μελέτη, ειδικό συνεργείο, προχώρησε στην εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού, υψηλών προδιαγραφών σε όλο το κτίριο. Τα σύγχρονα συστήματα κλιματισμού επιτυγχάνουν σωστές συνθήκες θερμοκρασίας και επιφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%.

Με δεδομένο ότι, το συγκεκριμένο κτίριο, φιλοξενεί όλες τις δραστηριότητες του Πνευματικού Κέντρου και του Ωδείου, γίνεται αντιληπτό ότι, με το έργο αυτό, ο Δήμος Ασπροπύργου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερη αποδοτικότητα των θεσμών του, που απευθύνονται σε όλους τους Δημότες και ιδιαίτερα στους Νέους, διαμορφώνοντας έτσι ένα περιβάλλον που θα συμβάλλει στην επιτυχή δραστηριότητα των Μουσικών, Χορευτικών, Θεατρικών και Εικαστικών Τμημάτων καθώς και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, που διαθέτει πλέον τεράστιο αριθμό τόμων και είναι ιδιαίτερα δραστήρια.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή