Συνεχίζει τις παρεμβάσεις ενάντια στις κατασχέσεις

Νέα παρέμβαση στα γραφεία της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) στο Γαλάτσι πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Επιτροπή Συνταξιούχων Γαλατσίου, ενάντια στην κατάσχεση σύνταξης συνταξιούχου.

Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος συνταξιούχος, με καρκινοπαθή σύζυγο, κινδύνευσε με κατάσχεση ολόκληρης της σύνταξης, ύψους 1.024 ευρώ, παρότι ο λογαριασμός του είχε δηλωθεί ως ακατάσχετος. Μετά τις διαμαρτυρίες του και τις παρεμβάσεις της Επιτροπής στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και στη ΔΟΥ Γαλατσίου την Παρασκευή 29 Δεκέμβρη, κατάφερε να εισπράξει μόνο τη μισή σύνταξη, γιατί στο λογαριασμό που έχει δηλώσει ως ακατάσχετο είναι συνδικαιούχος η γυναίκα του.

Στη νέα παρέμβασή της, αντιπροσωπεία της Επιτροπής συναντήθηκε με τη διευθύντρια. Της τόνισε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν να γίνει καμία κατάσχεση και θα συνεχίσουν τον αγώνα και τις κινητοποιήσεις ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς.

Σε αυτό το πλαίσιο τις επόμενες μέρες προγραμματίζουν συγκέντρωση – σύσκεψη των συνταξιούχων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή