Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δίσκου του Αντωνη Ζαχαρακη και η προβολητης ταινιας του Γιαννη Μπλετα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ «ΦΕΓΓΑΡΟΚΗΠΟΣ» ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ Η ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ «ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΛΕΤΑ

Το πρωί της Κυριακής 7/1/2018 , στον κινηματογράφο Cineland Pantelis στο Ρέθυμνο, η εταιρεία «Ορίζοντες Τέχνης» παρουσίασε το πέμπτο προσωπικό cd «Φεγγαρόκηπος» του Αντώνη Ζαχαράκη, του ρεθυμνιώτη μουσικού και συνθέτη.

Παράλληλα, προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο η ταινία μικρού μήκους του Γιάννη Μπλέτα με τίτλο «Τα γεμιστά», η οποία έχει βραβευτεί σε διεθνή φεστιβάλ για τη μουσική της και τη φωτογραφια της.

Την αίθουσα του κινηματογράφου γέμισαν εκατοντάδες φίλοι του Αντώνη Ζαχαράκη και του Γιάννη Μπλέτα, συνεργατες τους και ρεθεμνιωτες καλλιτέχνες . Την εκδήλωση επισης τιμησαν με την παρουσια τους ο Δημαρχος Ρεθυμνου κ. Γιωργος Μαρινακης και ο Προεδρος του Εμπορικου Συλλογου Ρεθύμνου κ. Γιωργος Πολιουδάκης.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης μέσα μία εξαιρετική ατμόσφαιρα ανέλαβαν η Μαρία Ζαχαράκη – αδερφή του Αντώνη και στιχουργός τραγουδιών που συμμετέχουν στο CD – και η Άρτεμις Καυκαλάκη, μέλος των «Φωνών του Νότου».

Η Μαρίλυ Αγγελιδάκη από τους «Ορίζοντες Τέχνης» ευχαρίστησε τον Αντώνη Ζαχαράκη για την εμπιστοσύνη που της έδειξε να αναλάβει την παραγωγή της δουλειάς του και όλους όσοι βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τον ρεθυμνιώτη δημιουργό.

Ο σκηνοθέτης, Θωμάς Καντιφές μίλησε για τον Αντώνη Ζαχαράκη, ο οποίος συνεργάζεται άλλωστε χρόνια με τον ρεθυμνιώτη μουσικό και στον Θεατρικό Περίπλου.

Κι όπως λέει ο Αντώνης Ζαχαράκης, «πίσω από τα τραγούδια, πίσω από τα όργανα, πίσω από τους στίχους, πίσω από τα βίντεο και τις φωτογραφίες, πίσω από κάθε νότα ή λέξη που ακούσατε εδώ σήμερα υπάρχουν άνθρωποι. Αυτούς διπλά ευχαριστώ»!

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ CD

Στη νέα αυτή δουλειά τραγουδούν σημαντικοί καλλιτέχνες: Σταμάτης Κραουνάκης, Βασίλης Σκουλάς, Παντελής Θαλασσινός, Ερωφίλη, Δημήτρης Υφαντής, Γεωργία Νταγάκη, Μιχάλης Νικηφόρος, Στέλλα Σειραγάκη, Αργύρης Έξαρχος και Νίκος Μαρκαντώνης.

Στίχους έχουν γράψει οι: Γιάννης Ζαρκαδούλιας, Μαρία Πεννή – Ζαχαράκη, Διαμαντής Κορτέσης, Παναγιώτα Ρόπαλη, Όλγα Μιχελή και Μαρία Ζαχαράκη.

Συνοδευόμενοι, στο πιάνο από την Αντιγόνη Αραμπατζόγλου, τραγούδησαν επί σκηνής ο Νίκος Μαρκαντώνης , η Στέλλα Σειραγάκη και ο Αργύρης Έξαρχος. Ενώ στη συνέχεια, προβλήθηκε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που ερμηνεύει η Γεωργία Νταγάκη «Σύννεφο θα γίνω».

Τις ευχές τους στον Αντώνη Ζαχαράκη έστειλαν μέσω βίντεο και όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη δουλειά του, ευχαριστώντας τον για την εξαιρετική συνεργασία.

Η εκδήλωση περιελάμβανε και ένα πανέμορφο χορευτικό από τη Σοφία Γαλανάκη και τον Κώστα Μανωλεσάκη.

Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή της ταινίας του Γιάννη Μπλέτα, για την οποία μίλησε η σκηνοθέτιδα Μαρία Σακκαδάκη – Σακαράκη, αλλά και ο Λευτέρης Τζαγκαράκης, που έπαιξε μουσική και πρωταγωνίστησε σε αυτήν

Πήγαινε στην κορυφή