Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας Δ. Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας Δ. Γαλατσίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών 2017 από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Γαλατσίου.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών 2017, συνολικής διάρκειας δεκαπέντε (15) ωρών, το οποίο συντόνισε η Κοινωνική Λειτουργός Παρασκευή Σουλδάτου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Γαλατσίου «Θάνος Κωτσόπουλος», τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, με τη συμμετοχή εθελοντών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας.
Περιλαμβάνονταν εισηγήσεις περί Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων από τον Τεχνολόγο Τροφίμων κ. Βασίλειο Θεοδοσίου, ενημέρωση από τον Διατροφολόγο κ. Κωνσταντίνο Ζερβό, ενημέρωση σε θέματα Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το τμήμα Σαμαρειτών με εκπροσώπους τους κ.κ. Δρόσο Σταύρο και Χριστίνα Ρουμελιώτη.
Ακολούθησε συζήτηση σε θέματα Διαφορετικότητας – Πολυπολιτισμικότητας με την ψυχολόγο κα Ουρανία Κύρκα και την Κοινωνική Λειτουργό κα Μαρία Λαύκα από τη «ΒΑΒΕΛ» και ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση θεμάτων Ενδυνάμωσης Ομάδας, Βασικές Αρχές Εθελοντισμού, διαδικαστικά θέματα με εισηγητές, την Ψυχολόγο κα Σολδάτου Ευαγγελία και την Κοινωνική Λειτουργό κα Σκλαβούνου Βιβή, Υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας καθώς και την κα Πάζιου Ουρανία, Διοικητικό Υπάλληλο του Γραφείου Εθελοντισμού.
Η Απονομή των Βεβαιώσεων Εκπαίδευσης Εθελοντών πραγματοποιήθηκε από τον Αντιδήμαρχο της Κοινωνικής Υπηρεσίας Πέτρο Βάσιλα.

Πήγαινε στην κορυφή