Ηλεκτρονική υποβολή Αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 34 Δήμους

Το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017, ανακοινώθηκε η Δημόσια Πρόσκληση που αφορά τη νέα γενιά Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα με σκοπό τη δημιουργία 7.180 θέσεων πλήρους απασχόλησης μέσω, της πρόσληψης προσωπικού σε 34 Δήμους.

Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Ο.Α.Ε.Δ., θα ισχύει έως την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 12η μεσημβρινή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. http://www.oaed.gr/-/programma-koinophelous-charaktera-se-34-demous-gia-7-180-theseis-plerous-apascholeses-b-kyklos- ή το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου, Σαλαμίνος 20, τηλ: 2132006489, ή info@apasxolisiasp.gr .

Στο Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν σχετικά με τις δράσεις του προγράμματος, τις προσφερόμενες θέσεις απασχόλησης, τις απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής, τη μοριοδότηση και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Επίσης, πραγματοποιείται παραλαβή και έλεγχος απαιτούμενων δικαιολογητικών, καθώς και υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων, έπειτα από την παραλαβή πλήρη φακέλου απαιτούμενων δικαιολογητικών. Επιπρόσθετα, παρέχεται έγκαιρη ενημέρωση σε περίπτωση ανάγκης προσκόμισης σχετικών δικαιολογητικών αλλά και ενημέρωση ανακοινωθέντων αποτελεσμάτων, διευκρινιστική πληροφόρηση σε περίπτωση ένστασης και ενημέρωση σχετικά με τα ανακοινωθέντα αποτελέσματα των Οριστικών Πινάκων καθώς και τη συνακόλουθη διαδικασία.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή