Πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη των Δήμων Βύρωνα και Καισαριανής»

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης καλεί όλους τους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες του Δήμου Βύρωνα αλλά και της ευρύτερης περιοχής να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να ανταποκριθούν στο πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη των Δήμων Βύρωνα και Καισαριανής» με σκοπό την εργασιακή επανένταξη των ωφελούμενων του προγράμματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Βύρωνα υλοποιεί το πρόγραμμα στέγασης και επαγγελματικής αποκατάστασης αστέγων σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Tο πρόγραμμα πέρα από τις στεγαστικές δαπάνες για όλους τους ωφελούμενους, επιδοτεί παράλληλα την επαγγελματική αποκατάσταση και την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, καλύπτοντας το βασικό μισθό και τις ασφαλιστικές εισφορές.

Οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Βύρωνα (ταχ. διεύθυνση Καλλιπόλεως 59 & Αγ. Σοφίας, πληροφορίες Κατερίνα Ζαχαριάδου 2107624403).

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή