Ξεκινάει ο 4ος Κύκλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαυρεωτικής

Σε συνέχεια της επιτυχούς δράσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λαυρεωτικής, ανακοινώνουμε ότι ξεκινάει άμεσα το μήνα Δεκέμβριο ο 4ος κύκλος του προγράμματος για τους δικαιούχους στην Κερατέα και το Λαύριο.

Οι ωφελούμενοι, που επιλέχθηκαν μέσα από τις διαδικασίες του προγράμματος, θα ειδοποιούνται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαυρεωτικής για την επερχόμενη διανομή. Στόχος της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λαυρεωτικής, είναι η συντονισμένη προσπάθεια επισιτιστικής βοήθειας , κοινωνικά ασθενών ομάδων. Για αυτό το λόγο ο Δήμος διπλασίασε τον αριθμό των δικαιούχων, με σκοπό να υποστηριχτούν 500 οικογένειες περίοπου στην Κερατέα και το Λαύριο.

Η διανομή των τροφίμων, όπως και στους προηγούμενους κύκλους θα γίνεται σε μηνιαία βάση. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαυρεωτικής, που αποτελεί βασικό κύτταρο της κοινωνικής αλληλεγγύης, υποστηρίζει πολύτεκνες οικογένειες, τρίτεκνες οικογένειες, οικογένειες με δύο μέλη, καθώς και μεμονωμένα άτομα που βρίσκονται σε ένδεια.

Στους δικαιούχους δίνονται ποσότητες σε τσάντες που περιλαμβάνουν λάδι, γάλα τοματοχυμό, γάλα, ζάχαρη, αλεύρι, ρύζι, μακαρόνια, φασόλια και φακές.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς σημείωσε ότι: « Όπως έχω αναφέρει ξανά ο Δήμος είναι σπίτι και οικογένεια. Ο καθένας οφείλει να στηρίζει τον άλλο και όλοι μαζί όλους. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνία μόνο με ‘’εγώ’’. Με το ‘’εμείς’’ προχωρούν οι κοινωνίες. Για αυτό συνεχίζουμε σταθερά την στήριξη των αδύναμων οικογενειών και στεκόμαστε δίπλα σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη.»

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή