Διάλεξη στον Δήμο Ασπρόπυργου “Μιναρέδες: Οι λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη”

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), κ. Νικόλαος Μελετίου, σας προσκαλεί στη διάλεξη που θα δώσει ο Δικαστικός Λειτουργός του Δικαστικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων, Πτυχιούχος Νομικής (Δ.Π.Θ.), κάτοχος Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης στο Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο (Δ.Π.Θ.) & στην Κοινωνιολογία του Δικαίου (Lund University),

κ. Χρήστος Τσιαχρής,

τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017, στις 19:00΄ (ακριβώς), στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου (Δ. Καλλιέρης), με θέμα: «Μιναρέδες: Οι λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη».

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πολιτικός Επιστήμων – Διεθνολόγος, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης, Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γεώργιος Φίλης.

hqdefault.jpg

*Ο Χρήστος Τσιαχρής γεννήθηκε στη Λαμία το 1977. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων ειδίκευσης στο Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο (Δ.Π.Θ.) και στην Κοινωνιολογία του Δικαίου (Lund University).Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως Έφεδρος Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων (2000-2002) και ακολούθως άσκησε γενική δικηγορία στη Λαμία, επί εξαετία (2003-2009). Το 2009 διορίστηκε, ως Δικαστικός Λειτουργός, στο Δικαστικό Σώμα Ενόπλων Δυνάμεων, όπου

υπηρετεί μέχρι σήμερα, έχοντας διατελέσει αντεισαγγελέας, δικαστής και ανακριτής σε στρατιωτικά δικαστήρια. Το 2013 διετέλεσε ερευνητής στο Κέντρο Συγκριτικού Συνταγματικού Δικαίου και Θρησκείας (University of Lucerne). Διαθέτει παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) και είναι ενταγμένος στα Μητρώα Διδασκόντων Κολλεγίων (Υπουργείο Παιδείας), Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και Εκπαιδευτών Ασφαλείας και Διαχείρισης Κρίσεων (ΚΕ.ΜΕ.Α.).Έχει διδάξει νομικά μαθήματα στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, στη Σχολή Αστυφυλάκων, στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής κ.α. Είναι μέλος της «Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Στρατιωτικής Δικαιοσύνης» και της «Διεθνούς Εταιρείας για το Στρατιωτικό Δίκαιο και το Δίκαιο του Πολέμου». Το ερευνητικό και συγγραφικό του έργο εστιάζει σε θέματα διεθνούς δικαίου και ασφάλειας (βλ. https://duth.academia.edu/CT ). Πέραν των ελληνικών ομιλεί αγγλικά και γαλλικά.

Υπογραμμίζεται – διευκρινίζεται ότι, η διάλεξη θα αρχίσει στις 19:00΄ ακριβώς, επειδή ο ομιλητής θα αναχωρήσει μετά το πέρας της, για να μεταβεί στην Υπηρεσία του στα Χανιά της Κρήτης.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Πήγαινε στην κορυφή