Σύσκεψη για εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου και την απαγόρευση του καπνίσματος

Δήμος Αγίας Παρασκευής
Σύσκεψη  για εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου και την απαγόρευση του καπνίσματος

Σύσκεψη φορέων για εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου και την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς Δημόσιους χώρους με στόχο την προστασία της υγείας των πολιτών έγινε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο της της Αγίας Παρασκευής με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από το Δήμαρχο, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο Διευθυντής Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών Ανδρ. Νταλιάνης, ο Υπαστυνόμος του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής Α. Καραγιάννης, ο Πρόεδρος Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) Β. Τσαγγάρης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων «Ο Διόνυσος» Χρ. Λογκαράκης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση από τον κ. Νταλιάνη για τις προβλεπόμενες από το νόμο υποχρεώσεις και μέτρα όπως και για τις κυρώσεις σε καπνιστές και καταστήματα και τέλος αποφασίστηκε η διεξαγωγή καμπάνιας ενημέρωσης πολιτών, φορέων και καταστηματαρχών για την κοινή απόφαση εφαρμογής του νόμου, καθώς η διακοπή καπνίσματος σε κλειστούς χώρους είναι πρώτα απ όλα θέμα υγείας.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή