Τρίποντο με ανατροπή για τον ΠΑΣ Γαλάτσι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τρίποντο με ανατροπή για τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Ακομή μια εντός έδρας νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γαλάτσι, όπου κέρδισε τον Κεραυνό Γλυφάδας με 2-1. Με την νίκη του αυτή ο ΠΑΣ παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ, έχοντας μπροστά του την Θύελλα Αγίου Δημητρίου και τον ΑΟ Ιλίου.

Ο Κεραυνός Γλυφάδας αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε στο 29’ με σκορερ τον Κορακιανίτη. Η ομάδα του Θανάση Ζάμπουρα όμως δεν πτοήθηκε και έφερε στα «ίσα» το ματς στο 42’ με τον Κυριλλίδη.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γαλάτσι πίεσε πολύ για να ολοκληρώσει την ανατροπή, η οποία ήρθε στο 89’ με τον Σιάνη να χαρίζει το τρίποντο στην ομάδα του.

ΠΑΣ Γαλάτσι (Αθάνασιος Ζάμπουρας): Φραγκόπουλος, Ιωαννίδης (Ραπάι 78’), Ευαγγέλου, Κοσκινάς, Καραμανίδης, Μπίλο, Θεοδωρακάτος, Τόσκα, Παπαδόπουλος (Μπίκοφ 65’), Σιάνη (Τσόλκας 89’), Κυριλλίδης

ΑΟ Κεραυνός Γλυφάδας (Πέτρος Καπόνης): Χαρικιόπουλος, Ντρέλιας, Ποντικάκος (Δρίλης 88’), Καμπουρούδης, Ντοβινος, Καπλάνης (Σέχου 89’), Νομικός, Κορακιανίτης-Κολυβάς, Κασιμάτης (Τούντας 76’), Γρίβας, Αρβανίτης (Χαλιλάι 55’)

Πήγαινε στην κορυφή