Μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναθηναΐκου

Ο Παναθηναϊκός, στο τελευταίο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος για το 2017, υπέστη ήττα με 1-0 από τον Πανιώνιο, πραγματοποιώντας αποκαρδιωτική εμφάνιση. Οι «κυανέρυθροι» «έσπασαν» το αήττητο 26 αγώνων του «τριφυλλιού» στη Λεωφόρο και ανέβηκαν στην 5η θέση με 19 βαθμούς.

Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» υποχώρησαν στην 9η θέση και βρίσκονται μόλις τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε φλύαρη κατοχή στο πρώτο μέρος, αδυνατώντας να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Πανιωνίου. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στο επιθετικό τρανζίσιον, με το 0-0 να μένει ως το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ουζουνίδης έκανε δύο αλλαγές (Ρέις και Χίλιεμαρκ αντί Σιλά και Χατζηγιοβάνη) και στο 54’ ο Χίλιεμαρκ έβγαλε τετ α τετ τον Μολίνς αλλά αυτός δεν έκανε καλό κοντρόλ. Στο 61’ το γυριστό του Κολοβέτσιου πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 73’ ο Πανιώνιος πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Μετά από κάθετη πάσα του Σιώπη και κακή συννενόηση των Ρέις και Κολοβέτσιου, ο Ντουρμισάι βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Σιλά (46’ Ρέις), Λουντ, Χατζηγιοβάνης (46’ Χίλιεμαρκ), Καμπέσας (69’ Εμμανουηλίδης), Άλτμαν, Μολίνς Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Χατζησαφί, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (84’ Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς (70′ Μασούρας), Γεσίλ (61’ Ντουρμισάι)

Πηγή: agones.gr

Πήγαινε στην κορυφή