Καριμ ο λυτρωτής!

Αν και αγχώθηκε αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να πετυχαίνει τα γκολ της ανατροπής (80’, 90+4’). Το palmosnews βρέθηκε στο Φαληρικό στάδιο και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε φάσεις, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Απόλλωνας έπαιξε με την άμυνα ψηλά. Οι «ερυθρόλευκοι» «άγγιξαν» το γκολ στο 8ο λεπτό, όταν μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Κούτρη, ο Φορτούνης έκανε το σουτ αλλά ο Τσόβιτς απέκρουσε.

Ο Απόλλωνας γλίτωσε το γκολ και παρότι δεν απειλούσε ιδιαίτερα μέχρι και το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα, κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από ένα τραγικό λάθος του Σισέ ο Ελμπάζ αφού έκανε δύσκολη την ζωή του Μποτία πλάσαρε υποδειγματικά τον Προτό.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 31’. Ο Ρομαό βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Ομάρ και εκείνος με σουτ νίκησε τον Τσόβιτς, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Έξι λεπτά αργότερα ένα νέο λάθος του Σισέ έβγαλε τον Ελμπάζ σε θέση βολής, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

olympiakosf2Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι τράβηξαν πιο πίσω την άμυνα τους με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο. Στο 57’ ο Τζούρτζεβιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για να φέρει «τούμπα» το ματς, με τον Τσόβιτς να του λέει «όχι».

Στο 67’ ο διαιτητής και ο βοηθός ακύρωσαν σωστά γκολ του Ένχελς, αφού στο ξεκίνημα της φάσης ο Σισέ ήταν σε θέση οφσάιντ ενώ έκανε και επιθετικό φάουλ.

Στο 80’ ο Πάρντο μπήκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Ανσαριφάρντ με προβολή έκανε το 2-1, δυο παίκτες οι οποίοι πέρασαν στο ματς στο δεύτερο μέρος και αποδείχθηκαν «χρυσές» αλλαγές.

Μετά την ανατροπή όλα ήταν πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό και στις «καθυστερήσεις» πέτυχε και τρίτο γκολ. Μετά από σέντρα του Φορτούνη, ο Ανσαριφάρντ νίκησε τον Παπάζογλου και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Μποτία (47’ Ένχελς), Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Σεμπά (66’ Πάρντο), Τζούρτζεβιτς (63’ Ανσαριφάρντ). Απόλλων(Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Παπάζογλου, Κύργιας, Ντάσιος, Κούρος, Χουάρες, Κονέ (90+1′ Kιταμπάλα), Ανιέτε (84′ Μενδρινός), Αλμπάνης (71’ Μάατσι), Ελμπάζ.

 

Υ.Γ. Η στήλη «Αθλητικά» του palmosnews, στην προσπάθεια της να εξελιχθεί και να «μεγαλώσει», έχει ως στόχο να παρακολουθεί από κοντά τα περισσότερα αθλητικά γεγονότα με σκοπό να παρέχει την πιο έγκυρη ενημέρωση στους αναγνώστες της. Στο μέλλον θα δείτε ανταποκρίσεις από τους αγώνες των ομάδων του Γαλατσίου καθώς και από αγώνες της Superleague, της Α1 Basket, της Euroleague και πολλών άλλων ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή