Εμφατική νίκη για την Κορωνίδα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Εμφατική νίκη για την Κορωνίδα

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τα Πράσινα Πουλια η Κορωνίδα με το επιβλητικό 4-1, για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Σταμάτης και Κορρές έκαναν πολύ εύκολο το έργο της Κορωνίδας με τα γρήγορα γκολ που πέτυχαν στο 14’ και στο 16’ με το σκορ να παραμένει έτσι μέχρι και το ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στην επανάληψη και μείωσαν στο 54’ με τον Μπρέκου, αλλά 7 λεπτά αργότερα ο Σταμάτης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 3-1 κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη.Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 71’ με αυτογκόλ του Γιαννάκη.

Με αυτή της την νίκη η Κορωνίδα βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Τριφυλλιακό.

Κορωνίδα (Καπράλος): Σουϊτζόγλου Α, Περιφεράκης, Κορρές (86’ Λυερός), Μαργέλος, Καράμπελας, Παναγιώτου, Σταμάτης, Μαύρος, Κώττης(82′ Κουτσούμπας), Σουϊτζόγλου Η.(75′ Καμπίτσης), Μελένος(65′ Σπύρου).

Πράσινα Πουλια (Γαζελερίδης): Ντάνο, Μουράτης, Κατσαμάκης, Γιαννάκης, Μητρόπουλος, Ζαμάν Γουλάμ (75’ Νικολάου), Καλογήρου (82’ Κοτούζης), Βικτωράτος (52’ Γαβριήλ), Μπρέκου, Κωντσταντακόπουλος Ν., Κωνσταντακόπουλος Β. (46’ Ζώτος).

Πήγαινε στην κορυφή