Αποκτήστε τώρα και εσείς τις βλεφαρίδες που πάντα ονειρεύεστε, μόνο στο Elisabeth’s Point και μόνο με προϊόντα Elisabeth Lashes.

 

Αν θες και εσύ το σαγηνευτικό βλέμμα που πάντα ονειρευόσουν, τώρα μπορείς εύκολα και ανώδυνα να το αποκτήσεις με μια επίσκεψή σου στο Εlisabeth’s Point!
Οι άρτια εκπαιδευμένες και έμπειρες τεχνίτριές μας θα σου προτείνουν ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει και τα extensions βλεφαρίδων θα γίνει και για σένα η προσιτή σου πολυτέλεια!
Σου παρουσιάζουμε τις δημοφιλέστερες τάσεις!

One by One
Πρόκειται για την κλασική μέθοδο τοποθέτησης extensions, γνωστή ως One by One, lash to lash ή τρίχα-τρίχα. Είναι ουσιαστικά η πρώτη μέθοδος που ποτέ εφαρμόστηκε και χαρακτηρίζεται ως η “μητέρα” όλων των υπόλοιπων μεθόδων.
Η διαδικασία που ακολουθούμε στο One by One είναι να συγκολλούμε μία τεχνητή τρίχα από μετάξι επάνω σε μία φυσική υγιή τρίχα του βλεφάρου. Πρόκειται για μια τεχνική που χρειάζεται απόλυτη ακρίβεια και πολύ συγκέντρωση γιατί οι συγκολλήσεις γίνονται σε απόσταση μόλις 0,5 χιλιοστό από το δέρμα του βλεφάρου! Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε και με βάση το πόσες υγιείς φυσικές βλεφαρίδες έχουμε στη διάθεσή μας, μπορούμε να τοποθετήσουμε από 40 έως 150 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι!
Το αποτέλεσμα που έχουμε είναι εντυπωσιακό: όμορφες, πυκνές, ελαφριές, μακριές, εύχρηστες βλεφαρίδες που ταυτόχρονα μοιάζουν φυσικές γιατί προσαρμόζονται απολύτως στο μέγεθος του ματιού! Η καλύτερη επιλογή για γυναίκες που έχουν λίγες ή λεπτές βλεφαρίδες και θέλουν να τολμήσουν τόσο, όσο!

Volume 3D Lashes
Πρόκειται για τη νέα τεχνική που πλέον εφαρμόζουμε και είναι η εξέλιξη του One by One. Αγαπήθηκε τόσο γρήγορα που πλέον εκατομμύρια γυναίκες την εμπιστεύονται! Μπορεί να τη συναντήσετε και ως Russian Volume ή Hollywood Volume.
Σε αυτή την τεχνική αυτό που κάνουμε είναι να συγκολλούμε σε κάθε φυσική και υγιή βλεφαρίδα ένα τουφάκι από 2 (2D), 3 (3D) έως και 8 (8D) ανάλαφρες βλεφαρίδες τύπου mink πάχους 0,07 χιλιοστό (πολύ πιο λεπτές από αυτές που χρησιμοποιούμε στο οne by one).Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να τοποθετήσουμε έως και 600 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι δημιουργώντας μια βεντάλια από volume extensions χωρίς να προκληθεί η παραμικρή βλάβη στις φυσικές βλεφαρίδες.
Το κάθε τουφάκι ή βεντάλια, φτιάχνεται από ανάλαφρες βλεφαρίδες επί τόπου από την τεχνίτρια, με ειδική τεχνική, και συγκολλάται με λεπτές και ακριβείς κινήσεις σε μία φυσική τρίχα κάθε φορά και σε απόσταση 0,5 χιλιοστό από το δέρμα του βλεφάρου.
Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό! Πυκνές, μακριές απαλές και έντονες βλεφαρίδες! Το Volume 3D αποτελεί την καλύτερη επιλογή για γυναίκες με πολύ αραιές βλεφαρίδες ή για γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένταση στο βλέμμα τους! Ανάλογα με τον όγκο που θέλει να δώσει στις βλεφαρίδες της, κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει το μήκος, το πάχος, το γύρισμα, ακόμη και το χρώμα των extensions που επιθυμεί. Με τόσες επιλογές ακόμη και οι δύσκολες περιπτώσεις, γίνονται εύκολες!
Το πιο εντυπωσιακό όμως όλων είναι ότι η πελάτισσα δεν αισθάνεται καθόλου βάρος! Φανταστείτε ότι ένα 3D τουφάκι ζυγίζει λιγότερο από μία τεχνητή τρίχα που χρησιμοποιούμε στο One by One. Και η συνολική ποσότητα της κόλλας είναι σημαντικά λιγότερη!

American Volume – Mixed Technique
Στο Elisabeth’s Point δουλεύουμε επίσης το American Volume. Είναι η τελευταία μέθοδος πύκνωσης που εφαρμόζεται σε όλα τα up to date ινστιτούτα ομορφιάς! Και σε αυτή την τεχνική χρησιμοποιούμε ελαφριές βλεφαρίδες, ανάλογου πάχους και υφής με αυτές του Volume 3D, και με τον ίδιο τρόπο τις συγκολλούμε στις φυσικές βλεφαρίδες. Το τελικό αποτέλεσμα που έχουμε είναι πιο ελαφρύ από αυτό του Volume 3D Lashes, αλλά εξίσου εντυπωσιακό!

Kardashian Volume
Το Kardashian Volume είναι η νέα τάση στην Αμερική στα extensions βλεφαρίδων. Πρόκειται για ένα συνδυασμό της τεχνικής One by One και 3D Volume. Η διαφορά του με το American Volume είναι στον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε να γίνει η τοποθέτηση των extensions.
Αφού προηγηθούν οι κατάλληλες μετρήσεις για κάθε μάτι, η επαγγελματίας τεχνίτρια, ακολουθώντας τα φυσικά μήκη των βλεφαρίδων και τη φυσική τους ανάπτυξη, τοποθετεί τα extensions βλεφαρίδων με τρόπο τέτοιο που ουσιαστικά διατηρεί την ιδιαιτερότητα και το σχήμα των φυσικών βλεφαρίδων κάνοντάς τες πιο έντονες.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, πλούσιο, χωρίς να δίνει την αίσθηση του τεχνητού και το σπουδαιότερο, μοναδικό για κάθε μάτι! Επειδή το Kardashian Volume είναι μια τεχνική που απαιτεί λεπτομερή καταγραφή των φυσικών βλεφαρίδων για τη σωστή εφαρμογή της ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, χρειάζονται περίπου 2 ώρες.

Για να κλείσετε ραντεβού παρακαλώ καλέστε μας στο 210 802 3376.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή