Εκδήλωση – δράση στις 21 Νοεμβρίου στο ΠΑΛΑΙ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας κατά των γυναικών

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Εκδήλωση – δράση στις 21 Νοεμβρίου στο ΠΑΛΑΙ  για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας κατά των γυναικών

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γαλατσίου, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά της βίας κατά των γυναικών στις 25 Νοεμβρίου, πραγματοποιεί εκδήλωση – δράση στις 21 Νοεμβρίου 2017, κατά τις ώρες 11:00πμ – 19:00μ.μ. στο χώρο του Γυμναστηρίου Γυναικών στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ».

Η εκδήλωση-δράση είναι αφιερωμένη στην εναντίωση στη βία ενάντια των γυναικών, στην ενημέρωση, στην πρόληψη, στην ευαισθητοποίηση, αλλά και στην απενοχοποίηση των γυναικών και περιλαμβάνει προβολή σχετικών video και αντίστοιχο έντυπο υλικό.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 1991 η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποφάσισε να ανακηρύξει την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών, με σκοπό να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

Η βία κατά των γυναικών δεν κάνει διαχωρισμό μεταξύ συνόρων, πολιτισμών ή οικονομικής επιφάνειας. Είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να ενημερωθείτε για ένα θέμα που αγγίζει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον πλανήτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή