Δήμος Ασπρόπυργου :Τα όρια, που θέτουμε στα παιδιά μας!

Πλήθος γονέων και παιδιών συγκεντρώθηκε, τη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017, στο όγδοο (8ο) Νηπιαγωγείο Ασπροπύργου, με αφορμή την ενημερωτική δράση που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου (Κ.Ε.Δ.Α.), που αφορούσε στα όρια που οφείλουν να θέτουν οι γονείς στα παιδιά τους. Το θέμα ανέλυσε η έμπειρη ψυχολόγος, κ. Γιάννα Κούρια, η οποία δραστηριοποιείται από το 2004 στις κοινωνικές δομές του φορέα, προσφέροντας Συμβουλευτική σε εκατοντάδες ωφελούμενους.

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Σοφία Μαυρίδη, αφού χαιρέτισε την εκδήλωση και καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους, τόνισε ότι, κύριο μέλημα της ίδιας αλλά και σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής του Ασπρόπυργου είναι η αναβάθμιση των κοινωνικών δομών που ήδη υφίστανται στο Δήμο. Συγκεκριμένα ανέφερε, ότι στο Δήμο Ασπροπύργου λειτουργούν ήδη δύο (2) Βρεφικοί Σταθμοί, οι οποίοι φιλοξενούν πάνω από εκατό (100) βρέφη, ενώ το προσωπικό που τους στελεχώνει προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Επίσης, ανακοίνωσε ότι στο άμεσο μέλλον θα εγκαινιαστεί και ο τρίτος (3ος) Βρεφικός Σταθμός, στην περιοχή Τρύπα Αλεπούς.

Επιπρόσθετα, η κ. Μαυρίδη ανακοίνωσε ότι, από φέτος στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, τα οποία θα λειτουργήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα εξυπηρετούνται πάνω από τρακόσια (300) παιδιά, σε δραστηριότητες όπως χορό, στίβο, μπάσκετ, σκάκι, εικαστικά, Ταε Κβο Ντο και θεατρικό παιχνίδι

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή