Οκτώ μετάλλια για το Fight Club Galatsi στο Παγκόσμιο της WKA 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Οκτώ μετάλλια για το Fight Club Galatsi στο Παγκόσμιο της WKA 2014

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τα ελληνικά χρώματα, που εκπροσωπήθηκε από το Fight Club Galatsi του Γιάννη Θεοφάνους, το παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing της WKA που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Καράρα στην Τοσκάνη της Ιταλίας πριν λίγες μέρες.

Η επίλεκτη ελληνική ομάδα απαρτίστηκε από έντεκα μέλη και η συγκομιδή των οκτώ μεταλλίων θεωρείται άκρως επιτυχημένη. Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Γιάννης Θεοφάνους προετοίμασε ιδανικά τους αθλητές του – οι οποίοι σημειωτέον δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της WAKO – και μετά τα 7 μετάλλια του 2013 από 14 αθλητές, άλλα 8 έρχονται να προστεθούν στην ελληνική αποστολή για το 2014.
Την κατάκτηση των μεταλλίων πανηγύρισαν οι κάτωθι:
• Καζαντζής Χρήστος 1η θέση εφήβων στυλ Κ1 -75 κιλά
• Κούστα Χριστίνα 1η θέση κορασίδων στυλ Κ1 -54 κιλά
• Matuszczyk Roland 1η θέση ανδρών στυλ Low Kicks -75 κιλά
• Φασομυτάκης Κωστής 2η θέση εφήβων στυλ K1 -75 κιλά
• Μπουλμάνος Λουκάς 2η θέση παίδων στυλ Κ1 -71 κιλά
• Τσαγκαρόπουλος Παναγιώτης 2η θέση ανδρών στυλ Low Kicks -71 κιλά
• Γαλαίος Βασίλης 2η θέση ανδρών στυλ Κ1 -86 κιλά
• Ταμπουρέας Κώστας 3η θέση ανδρών στυλ Point Contact -75 κιλά

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ
ΤΟΥ MMA GFC 6
Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 στο κλειστό του Tae Kwon Do στο Φάληρο θα διεξαχθεί το MMA GFC 6 με την συμμετοχή δύο αθλητών από το Fight Club Galatsi και την Theofanous Elite Team. Οι Θανάσης Ντράγκνεφ και Σωκράτης Κερπάτσι υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους Γιάννη Θεοφάνους και Κωνσταντίνου Νικολόπουλου, θα προσπαθήσουν να στρέψουν την προσοχή πάνω τους σε ένα event που μέχρι σήμερα έχει αποζημιώσει απόλυτα τους λάτρεις του ΜΜΑ.
Ο Θανάσης Ντράγκνεφ αποτελεί τον «παλιό» αθλητή των Θεοφάνους – Νικολόπουλου στο ΜΜΑ. Έχει σταθερά ανοδική πορεία με σπουδαίες νίκες στο palmare του. Υπήρξε νικητής με Knock Out επί του Νίκου Σπανού στο Knock Out 1 το 2012, κατέκτησε την οκτάδα του Versus κερδίζοντας στον τελικό τον Ελ Σιντ Γκρούντα το 2013, συνέχισε με νίκη τον περασμένο Ιανουάριο στο GFC 5 αφού κέρδισε με υποταγή στον 1ο γύρο τον Γιάννη Σαββέρα και έκλεισε την σεζόν του με νίκη τον Ιούλιο του 2014 στα Μυρμιδόνια απέναντι στον Άγγελο Παπουναϊσβίλη. Ο Θανάσης που έχει καθιερωθεί ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του εγχώριου ΜΜΑ, για την επερχόμενη διοργάνωση του GFC 6 θα αντιμετωπίσει στα 77 κιλά τον Αλέξανδρο Δημαρά της σχολής Γ.Σ.Παλαίστρα.
Ο έτερος αθλητής του Fight Club Galatsi στο GFC θα είναι ο Σωκράτης Κερπάτσι. Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής με μεγάλη εμπειρία από αγώνες Κ1 θα μπει για πρώτη φορά σε κλουβί για αγώνα ΜΜΑ. Προπονείται υπό την καθοδήγηση των Θεοφάνους – Νικολόπουλου εδώ και 4 μήνες και στόχος του είναι με μικρά βήματα να μπορέσει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και σε αυτό το άθλημα. Θα αγωνιστεί στα 66 κιλά και ο αντίπαλος του θα είναι ο Βαγγέλης Χάρος.
Εισιτήρια για το GFC 6 προπωλούνται από το Fight Club Central Gym και οι τιμές τους είναι 10 ευρώ, 15 ευρώ και 20 ευρώ.
Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή