Το κλειστό γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν» εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Το κλειστό γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν» εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου Παλαιού Φαλήρου και των ανοιχτών γηπέδων στον περιβάλλοντα χώρο, πραγματοποίησε το Σάββατο 14/10/2017 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Βρίσκομαι εδώ για να τιμήσω την Αυτοδιοίκηση σε μια κορυφαία στιγμή της. Σε μια υποδειγματική, πραγματικά, ολοκλήρωση ενός εγχειρήματος. Ενός εγχειρήματος, το οποίο δείχνει τι μπορεί να καταφέρει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ενός εγχειρήματος, το οποίο δείχνει πώς συνεργάζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού», δήλωσε χαρακτηριστικά στον χαιρετισμό του ο κ. Παυλόπουλος.

Αναφερόμενος στο όνομα που θα φέρει το νέο γήπεδο τόνισε: «Από σήμερα φέρει το όνομα της Σοφίας Μπεφόν. Δεν θα χρειαστεί να πω πολλά γιατί γνωρίζετε την Σοφία Μπεφόν. Την ζήσατε. Είναι ένα κομμάτι της ζωής και της Ιστορίας, τολμώ να πω, του Παλαιού Φαλήρου. Αυτής το όνομα φέρει αυτός ο χώρος. Και δεν είναι μόνον ότι αποτελεί αυτό τιμή στη μνήμη της Σοφίας Μπεφόν. Είναι ότι αυτά τα παιδιά, τώρα και στο μέλλον, που θα αθλούνται εδώ το όνομα της Σοφίας Μπεφόν – και ελπίζω να διδάσκουν οι γονείς και οι συγγενείς σ’αυτά τα παιδιά τι σημαίνει αυτό το όνομα – θα διδάσκονται ταυτόχρονα ποιες είναι οι μεγάλες αρχές και αξίες ημών των Ελλήνων, ημών των Ευρωπαίων» σημείωσε ο κ.Παυλόπουλος.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή