Στα μπαράζ η Εθνική Ελλάδος

Η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να τερματίσει 2η στον όμιλο της, πίσω από τους «ασταμάτητους» Βέλγους και θα κυνηγήσει την πρόκριση μέσω της διαδικασίας των μπαράζ για το Μουντιάλ του 2018 που θα γίνει στην Ρωσία.

Η Εθνική μας στις 2 αγωνιστικές που είχαν απομείνει για την ολοκλήρωση των προκριματικών ήθελε ένα μικρό «θαύμα» για να βγει δεύτερη. Για την ακρίβεια ήθελε να ηττηθούν οι Βόσνιοι, να κάνει 2 νίκες στα ματς με Κύπρο και Γιβραλταρ και να φέρει ένα «Χ» η Σκωτία.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα θέλαμε! Οι Βόσνιοι έχασαν εντός έδρας από τους Βέλγους με 3-4, η Εθνική μας κέρδισε την Κύπρο εκτός έδρας και εντός το Γιβραλτάρ με 1-2 και 4-0 αντίστοιχα και οι Σκωτσέζοι έφεραν ισοπαλία με τους αδιάφορους Σλοβένους με 2-2.

Ούτε παραγγελία να είχε κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και με αυτά τα αποτελέσματα καταφέραμε να ρίξουμε στην 3η θέση τους Βόσνιους και να μπούμε στην κλήρωση για τα μπαράζ σαν καλύτεροι 2οι.

Στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη (17/10) θα μάθουμε τον αντίπαλο μας, ο οποίος θα είναι ένας εκ των Ιταλία, Κροατία, Ελβετία, Δανία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή