Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο: Θέτοντας στόχους για γυμναστική και απώλεια βάρους για αρχάριους ασκούμενους

To Fitstudio και οι συνεργάτες του ξεκινούν τα διαδικτυακά ενημερωτικά σεμινάρια για να βοηθήσουν επαγγελματίες γυμναστές και άτομα που ασχολούνται με το wellness & fitness να ενισχύσουν τις γνώσεις τους.

Περιεχόμενα Webinar

☑️ Έξυπνοι στόχοι για αλλαγές στον τρόπο ζωής
☑️ Δέκα λόγοι που είναι δύσκολο να χάσετε βάρος και ποιες οι λύσεις
☑️ Πώς να θέσετε στόχους για απώλεια βάρους
☑️ Τρόποι για να καταγράψετε την πρόοδο σας
☑️ Μέτρηση στην ζυγαριά. Μας βοηθάει ή μας βλάπτει;
☑️ Πόση γυμναστική χρειαζόμαστε;
☑️ Πρόγραμμα 4 εβδομάδων για αρχάριους

Λίγα λόγια

Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, να παραμείνετε υγιής, να χτίσετε μύες ή να διακριθείτε σε ένα άθλημα, γνωρίζετε πως χρειάζεται να θέσετε στόχους. Το ερώτημα είναι, γνωρίζετε αν βάζετε τους σωστούς στόχους;

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς εστιάζουν σε ένα συγκεκριμένο βάρος που θα θέλαμε να φτάσουμε, αυτό δεν είναι πάντα η καλύτερη προσέγγιση. Συχνά επιλέγουμε έναν αυθαίρετο αριθμό, ίσως ένα βάρος που ήμασταν ή ένα βάρος που πάντα θέλαμε να είμαστε.

Αν πραγματικά θέλετε να έχετε αποτελέσματα, χρειάζεστε στόχους που θα λειτουργήσουν εξ ολοκλήρου για εσάς.

Περισσότερες πληροφορίες για τον ομιλητή

O Επαμεινώνδας Κώνστας είναι υπεύθυνος της ιστοσελίδας www.fitstudio.gr και του project «Υπαίθρια Γυμναστική στην Αθήνα». Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης στην «Μεγιστοποίηση Αθλητικής Επίδοσης και Απόδοσης» ενώ στην μεταπτυχιακή του διατριβή ασχολήθηκε με το πώς η άσκηση επιδρά σε άτομα με Σκλήρυνση κατά πλάκας.

?Καταγραφή διαθέσιμη μέσω βίντεο
?Slides/PDF διαθέσιμα
?Power Points/Σημειώσεις διαθέσιμες
?Δυνατότητα ερωτήσεων κατά την διάρκεια

? Πληροφορίες για τον διοργανωτή

Προσφέρουμε ιδέες, προτάσεις και λύσεις στις διάφορες προκλήσεις ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν δυσκολεύεστε να χάσετε βάρος, βαριέστε την γυμναστική, δεν γνωρίζετε πώς να ξεκινήσετε ένα οργανωμένο πρόγραμμα άσκησης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βιώσετε αυτή την αλλαγή. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε και στο [email protected]

➡️Δηλώσεις συμμετοχής και στα τηλέφωνα 6947332046 & 6976005150

Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά ΕΔΩ

 

i-Eκπαίδευση