Επαναλειτουργεί ανακαινισμένο το Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Μεγάρων (ΒΥΖΑ)

Στο πλαίσιο των συντονισμένων παρεμβάσεων του Δήμου μας για την αναβάθμιση της λειτουργικότητας των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων, παραδόθηκε προς χρήση το Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου (ΒΥΖΑ) μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής και ανακατασκευής και έχει όλες τις προδιαγραφές ώστε να γίνονται σε αυτό επίσημοι αγώνες.

«Μέρα με την μέρα νοικοκυρεύουμε τον Δήμο μας και στον τομέα του αθλητισμού προχωρώντας σταθερά και συντονισμένα μέσα από την υλοποίηση του προγράμματος για τη λειτουργική αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων προς όφελος όλων των δημοτών» υπογράμμισε η Προέδρος του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ»κα Γιάννα Ρήγα.

Οι εργασίες που έγιναν με πολύ μεράκι και ελάχιστα διαθέσιμα χρήματα, είχαν ως αποτέλεσμα να καμαρώνουν όλοι στην περιοχή ένα όμορφο ανακαινισμένο χώρο άθλησης.

Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν στο γήπεδο περιλάμβαναν:

· Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης – αποξήλωσης και αποκατάστασης με επανασπορά του φυσικού χλοοτάπητα.

· Αποξήλωση και αντικατάσταση των φθαρμένων μαδεριών ώστε η κερκίδα να ανακαινιστεί και να είναι ασφαλής.

· Ελαιοχρωματισμούς σε όλους τους χώρους της αθλητικής εγκατάστασης.

· Σοβαντίσματα και αντικατάσταση πλακιδίων στους τοίχους και τα πατώματα των αποδυτηρίων των ομάδων.

· Τοποθέτηση νέων ανοιγόμενων παραθύρων αλουμινίου στα αποδυτήρια.

· Επισκευή της ψευδοροφής των αποδυτηρίων.

· Αντικατάσταση του φωτισμού των αποδυτηρίων με υδατοστεγή φωτιστικά σώματα και φωτιστικά ασφαλείας.

· Επισκευές σε όλες τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και αντικαταστάσεις ειδών υγιεινής όπου ήταν απαραίτητο.

· Εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης νέων μεταλλικών θυρών σε αποδυτήρια και τουαλέτες κοινού.

· Τέλος ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα οι εργασίες μόνωσης µε στεγανωτική στρώση από ασφαλτόπανο, η βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού και η νομιμοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων αφού ολοκληρώθηκαν τα τοπογραφικά διαγράμματα και οι απαραίτητες μελέτες πυρασφάλειας.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος κος Γρηγόρης Σταμούλης: «Για μας ο αθλητισμός δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά κοινωνικό αγαθό,που πρέπει απλόχερα να προσφέρουμε σε κάθε Δημότη μας. Υποστηρίζουμε με θέρμη τον αθλητισμό και τις επιτυχίες των δικών μας παιδιών και δίνουμε περαιτέρω ώθηση στο μαζικό αθλητισμό. Στηριζόμενοι σχεδόν πάντα στις δικές μας δυνάμεις και την εμπειρία αλλά και με συνεχείς αγώνες για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων, θέλουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο για τη δημιουργία ενός δήμου του αθλητισμού»

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή