Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών στον Δήμο Αγ.Παρασκευής

ΥΓΕΙΑ
Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών στον Δήμο Αγ.Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.) και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.), διοργανώνει σεμινάριο δωρεάν εκπαίδευσης πολιτών όλων των ηλικιών στις Πρώτες Βοήθειες και την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, 10.00πμ-14:00μμ στο Β´ΚΑΠΗ (Μπουμπουλίνας 15, Τσακός).

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του γενικού πληθυσμού στις Α΄ Βοήθειες. Ειδικότερα θα παρουσιαστούν θέματα όπως: Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, Ξένο σώμα στο λάρυγγα- πνιγμονή, Λιποθυμία, Δηλητηρίαση από οινόπνευμα (μέθη),Τραύμα, Αιμορραγία, Ρινορραγία, Έγκαυμα, Διάσειση, Διάστρεμμα, Τσίμπημα σφήκας – μέλισσας, Ηλίαση, Υποθερμία κ.α.

Η παρουσίαση των θεμάτων θα γίνει από εξειδικευμένους επιστήμονες-διασώστες της Ε.Δ.Ο.Κ. σε συνθήκες εξομοίωσης πραγματικού περιστατικού.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2106547700, 2106000998 και 2132004575.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή