Η κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνος θα ενοικιάσει οικίες στο πλαίσιο προγράμματος που υλοποιεί για τους πρόσφυγες

Η κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνος (ΚΕΔΦΧ) θα ενοικιάσει οικίες στο πλαίσιο προγράμματος που υλοποιεί η ” Ύπατη Αρμοστεία” του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και χρηματοδοτείται από την Ε.Ε
Η μίσθωση αφορά το διάστημα μέχρι τον Δεκέμβριο 2017, με δυνατότητα πρότασης ενός ( 1) έτους . Οι κατοικίες πρέπει να είναι περίπου 40 έως 90 τ.μ και να διαθέτουν τα απαιτούμενα κατά τον νόμο πιστοποιητικά (ενεργειακό, ηλεκτρολογικό)
Η σύναψη της συμφωνίας με τον ιδιοκτήτη θα γίνει μετά την έγκριση του διαμερίσματος από την επιτροπή που ορίστηκε με την 149/2017 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αναλαμβάνουμε
1. Την καταβολή του μισθώματος , με δυνατότητα προπληρωμής μέχρι το τέλος του 2017
2. Την κάλυψη όλων των λογαριασμών (νερού ρεύματος , κοινόχρηστων κτλπ).
3. Την διάθεση εξειδικευμένου προσωπικού αποκλειστικά για την καλή λειτουργία του προγράμματος.
4. Την μέριμνα για την καλή διαβίωση των προσφύγων που σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβαίνουν τα 6 άτομα ανάλογα με την οικία .
5. Την αποκατάσταση τυχόν ζημιών κατά την διάρκεια της μίσθωσης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Δήμου Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνος : 2132049013 (Μαίρη Γαλαζούλα ) ,21302049084 (Αλίκη Μολακίδου ) ,2132049004 (Μαρία Γεωργακίλα )

Αιτήσεις υποβάλλονται και ηλεκτρονικά στο email : kednfnx@gmail.com .
Φόρμα της αίτησης : http//www.dimosfx.gr/default.aspid=159&langid=1&rowed=1318

 

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑΣ -ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή