Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Ενα εξαιρετικό βίντεο για το εκπαιδευτικό σύστημα: «Κυρίες και κύριοι ένορκοι σήμερα δικάζουμε το συγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα…»

Ενα εκπληκτίκο βίντεο για το σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα σε όλο τον κόσμο . Ολα αλλάζουν ,η τεχνολογία προχωράει ,το εκπαιδευτικό σύστημα όχι..Γιατί;

Στο παρακάτω βίντεο, ο ράπερ Prince Ea,υ παρουσιάζει την ανάλυσή του για το εκπαιδευτικό σύστημα, μέσα από μια διαφορετική δίκη κατά την οποία στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται το ίδιο το σχολείο.
Ο 
Prince Ea είναι ο ιδρυτής του κινήματος “Make S.M.A.R.T. Cool”, το οποίο στοχεύει στην προώθηση της νοημοσύνης, της ελεύθερης σκέψης, της ένωσης και της δημιουργικότητας.

« Ο Αλμπερτ Αινσταίν είπε: όλοι οι άνθρωποι είναι ιδιοφυίες άλλα αν κρίνεις ένα ψάρι από την ικανότητα του να σκαρφάλωσει σε ένα δέντρο , θα περάσει όλη την ζωή πιστεύοντας ότι είναι ηλίθιο.

Κυρίες και κύριοι ένορκοι σήμερα δικάζουμε το συγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα…

Πες μου σχολείο είσαι περήφανο για αυτό που κάνεις; Μετατρέπεις εκατομμύρια ανθρώπους σε ρομπότ, το βρίσκεις διασκεδαστικό; Συνειδητοποίεις πόσα παιδία κατάντησαν σαν αυτό το ψάρι;…χωρίς να ανακαλύψουν ποτε τα χαρισματά τους νομίζοντας οτι είναι ηλίθια; …»

 

Αξίζει να το δείτε:

Καλή Σχολική Χρονιά !!

Опубліковано Stathis Klimis 16 вересня 2017 р.