Ενα εξαιρετικό βίντεο για το εκπαιδευτικό σύστημα: “Κυρίες και κύριοι ένορκοι σήμερα δικάζουμε το συγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα…”

ΚΟΣΜΟΣ
Ενα εξαιρετικό βίντεο για το εκπαιδευτικό σύστημα: “Κυρίες και κύριοι ένορκοι σήμερα δικάζουμε το συγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα…”

Ενα εκπληκτίκο βίντεο για το σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα σε όλο τον κόσμο . Ολα αλλάζουν ,η τεχνολογία προχωράει ,το εκπαιδευτικό σύστημα όχι..Γιατί;

Στο παρακάτω βίντεο, ο ράπερ Prince Ea,υ παρουσιάζει την ανάλυσή του για το εκπαιδευτικό σύστημα, μέσα από μια διαφορετική δίκη κατά την οποία στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται το ίδιο το σχολείο.
Ο 
Prince Ea είναι ο ιδρυτής του κινήματος “Make S.M.A.R.T. Cool”, το οποίο στοχεύει στην προώθηση της νοημοσύνης, της ελεύθερης σκέψης, της ένωσης και της δημιουργικότητας.

Ο Αλμπερτ Αινσταίν είπε: όλοι οι άνθρωποι είναι ιδιοφυίες άλλα αν κρίνεις ένα ψάρι από την ικανότητα του να σκαρφάλωσει σε ένα δέντρο , θα περάσει όλη την ζωή πιστεύοντας ότι είναι ηλίθιο.

Κυρίες και κύριοι ένορκοι σήμερα δικάζουμε το συγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα…

Πες μου σχολείο είσαι περήφανο για αυτό που κάνεις; Μετατρέπεις εκατομμύρια ανθρώπους σε ρομπότ, το βρίσκεις διασκεδαστικό; Συνειδητοποίεις πόσα παιδία κατάντησαν σαν αυτό το ψάρι;…χωρίς να ανακαλύψουν ποτε τα χαρισματά τους νομίζοντας οτι είναι ηλίθια; …”

 

Αξίζει να το δείτε:

https://www.facebook.com/stathis.klimis/videos/1680510481973393/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή