Τα μαθήματα σκάκι, ρομποτικής και ζωγραφικής ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος Γαλατσίου

Σε συνέχεια των δραστηριοτήτων που γίνονται τα τελευταία χρόνια από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου που φιλοξενεί τα παιδιά της περιοχής μας, στο γραφείο του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου (Ξάνθης 19) ξεκινάνε για δεύτερη χρονιά τα μαθήματα σε σκάκι, ρομποτική και ζωγραφική.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 6973386852 ή στο 6944570913 ή στείλτε email στο panoramagalatsi@yahoo.gr δηλώνοντας ονοματεπώνυμο ενδιαφερόμενου, τηλέφωνο επικοινωνίας, τη δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Δηλώστε το συντομότερο ενδιαφέρον ώστε να μπορέσουν να προγραμματιστούν τα τμήματα και οι ώρες.

ΔΕΝ χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου.

ΣΚΑΚΙ: Ο Σύλλογος Πανοράματος για 2η συνεχή χρονιά εξασφάλισε τη συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89», με μακρά και επιτυχημένη παράδοση στην εκμάθηση και διοργάνωση τουρνουά σκακιού. Αφορά κυρίως σε παιδιά μεγαλύτερα των 6 ετών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ: Συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι, μετατρέποντας την εκπαίδευση σε διασκεδαστική δραστηριότητα και διεγείροντας το ενδιαφέρον του παιδιού για την επιστήμη, την πληροφορική και την τεχνολογία. Αφορά κυρίως σε παιδιά ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και όχι μόνο!!!, με δυνατότητα δημιουργίας ομάδας για συμμετοχή σε Διαγωνισμούς Ρομποτικής Γυμνασίου. Και για όσους δεν το γνωρίζουν: Η ομάδα μας απέσπασε το Ειδικό Βραβείο καλύτερης ρομποτικής κατασκευής το Μάιο 2017 στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Γυμνασίου!

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: Ο Σύλλογος Πανοράματος για 2η συνεχή χρονιά εξασφάλισε τη συνεργασία με το γνωστό ζωγράφο – εικαστικό Alessandro de Martino, ο οποίος καταφέρνει με ένα μοναδικό τρόπο να μυεί στο ταξίδι των χρωμάτων τους μαθητές του.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: Ο Σύλλογος Πανοράματος σε συνεργασία με το γνωστό ζωγράφο – εικαστικό Alessandro de Martino, ξεκινά την παράδοση μαθημάτων ζωγραφικής για παιδιά, ηλικίας άνω των 6 ετών.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ: Ο Σύλλογος Πανοράματος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους πραγματοποιεί δωρεάν εργαστήρια με διάφορες θεματικές ενότητες (decoupage, χειροποίητες κατασκευές, ρεφλεξολογία, κλπ). Προηγούνται ανακοινώσεις και αναρτήσεις

Δελτίο Τύπου Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή