Ποία ρούχα πρέπει να υπάρχουν σε μια γυναικεία ντουλάπα;

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Ποία ρούχα πρέπει να υπάρχουν σε μια γυναικεία ντουλάπα;

Κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία, το σωματότυπο και το στυλ της πρέπει να έχει στην ντουλάπα της κομμάτια που μπορεί να τα φορέσει οποιαδήποτε στιγμή ανεξάρτητα από το τι είναι στην μόδα.

 

Διαχρονικά ρούχα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία ντουλάπα

Σακάκι

Ένα απλό βαμβακερό σακάκι, σε χρώμα μαύρο, άσπρο ή μπεζ μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα ουδέτερα χρώματα δεν σε δεσμεύουν οπότε μπορείς να τα συνδυάσεις με ότι χρώμα θέλεις.

Γενικά όμως ένα σακάκι ταιριάζει τέλεια με τα πάντα, από φόρεμα μέχρι τζιν. Διάλεξε ένα με ελαφρώς σηκωμένους τους ώμους και αυτό θα αναδείξει αμέσως την σιλουέτα σου.

Τσαντάκι

Το κόλλημα που έχουν οι περισσότερες γυναίκες με τις τσάντες είναι γνωστό. Έτσι δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου ένα μεσαίου μεγέθους τσαντάκι το οποίο θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε στιγμή.

Επέλεξε ένα διακριτικό τσαντάκι σε ουδέτερο χρώμα. Φρόντισε να είναι μεγάλο ώστε να χωράει το πορτοφόλι σου, την θήκη των γυαλιών σου, το κινητό σου και το Make- up σου. Πρόσεχε μην διαλέξεις κάποιο oversized τσαντάκι. Μπορείς να βρεις επώνυμα ρούχα και τσάντες σε πρόσφορες έως -60% εδώ!

Jeans

Και συγκεκριμένα τα skinny jeans, αυτά δηλαδή που αγκαλιάζουν το σώμα της γυναίκας. Μπορείς να τα φορέσεις όλη την ημέρα, από την δουλειά μέχρι το βραδινό ποτό.

Διάλεξε κάποιο ψηλόμεσο που θα δίνει την εντύπωση μακριών, αδύνατων ποδιών. Ακόμη, διάλεξε ένα ξεβαμμένο μπλε τζιν που μπορείς να το φοράς για πιο χαλαρές εξόδους με τους φίλους σου.

Γόβες

Και φυσικά όταν μιλάμε για γόβες εννοούμε ότι δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου έστω ένα ζευγάρι μαύρες ή μπεζ (ή και από τις δύο αποχρώσεις) γόβες.

Οι μπεζ και οι μαύρες γόβες είναι ξεκάθαρα η πιο αξιόπιστη επιλογή για κάθε εμφάνιση. Άλλοτε πιο θηλυκές, άλλοτε πιο σικάτες, ταιριάζουν άνετα με όλα σου τα ρούχα. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι καλές μαύρες γόβες, οι οποίες δεν θα σου δημιουργούν πρόβλημα ακόμη κι αν τις φοράς όλη μέρα.

Λευκό πουκάμισο

Είναι το πουκάμισο που κάθε γυναίκα αγαπάει να φοράει. Και φυσικά πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Με κοντό ή μακρύ μανίκι, δεν θα μετανιώσεις ποτέ που έδωσες χρήματα για την αγορά του.

Συνδυάζεται τέλεια με ένα τζιν και γόβες για την δουλειά, ενώ συμπληρώνει το στυλ στο αγαπημένο σου κοστούμι. Χειμώνα και καλοκαίρι, το λευκό πουκάμισο θα σε βολέψει πολύ.

Pencil φούστα

Τα θετικά νέα είναι ότι η pencil φούστα φεύγει από το αποκλειστικό έδαφος του γραφείου και περνάει και στις βόλτες σου. Φρόντισε να βρεις το μήκος που σου ταιριάζει χωρίς να αλλάζει το σωματότυπο σου.

Συνδύασε την με μεταξωτό πουκάμισο ή με ένα απλό μπλουζάκι και γόβες. Το αποτέλεσμα; Άκρως εντυπωσιακό και σικάτο.

Παλτό

Ένα παλτό από κασμίρ ή βαμβάκι είναι η καλύτερη επιλογή για πανωφόρι. Προσφέρει άνεση, διαχρονικότητα και μπορείς να το φορέσεις με τα πάντα. Επέλεξε ένα μακρύ, που να αγκαλιάσει τους γλουτούς σου, σε ουδέτερο χρώμα.

Φυσικά το μαύρο αποτελεί κλασσική επιλογή και θα το έχεις στην ντουλάπα σου για μια ζωή. Μπορείς όμως να επιλέξεις κι ανάμεσα σ άλλα χρώματα όπως μπλε σκούρο, μπορντώ, καμηλό ή άλλες αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ.

Φλατ

Όταν θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα από τα ψηλοτάκουνα σου, ένα ζευγάρι Nude φλατ παπούτσια είναι η ιδανική επιλογή. Κρατάνε την ισορροπία μεταξύ του καλού ντυσίματος και του casual.

Πολλές γυναίκες τις αποφεύγουν αφού τις θεωρούν παλιομοδίτικες. Στην αγορά όμως θα βρεις σίγουρα ένα ζευγάρι που θα ταιριάζει με το στυλ σου.

Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα χειμώνα καλοκαίρι για να μας προστατεύουν από τον ήλιο. Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να βρουν το κόψιμο που θα ταιριάζει τέλεια με το πρόσωπο τους.

Ανεξάρτητα από αυτό όλες πρέπει να έχουν έστω ένα καλό ζευγάρι γυαλιών ώστε να προστατεύουν τα μάτια τους. Η καλύτερη εποχή για να αγοράσεις είναι ή πριν το καλοκαίρι ή μετά ή σε περιόδους εκπτώσεων που οι τιμές τους πέφτουν

Πηγές

star.gr
Πήγαινε στην κορυφή