Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Στη Β’ Αθήνας η Κορωνίδα

Την άνοδο της στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ πανηγυρίζει η Κορωνίδα.

Οι «κόκκινοι» του Γαλατσίου νίκησαν σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο την Αθηναϊδα με σκορ 2-0 και με σκόρερς στο δεύτερο ημίχρονο τους Πάτσιο και Κώττη, σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο στο Άλσος Βέικου. Σε ένα παιχνίδι γιορτή του ποδοσφαίρου και του ευ αγωνίζεσθαι από τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και τους φίλους τους στην εξέδρα, η «Κόρω» πέτυχε το στόχο και πλέον ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η ομάδα πέτυχε την άνοδο με ρόστερ αποτελούμενο πάνω του 90% από αθλητές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών της, γεγονός που σημαίνει εκτός των άλλων ότι μιλάμε για παιδιά της πόλης μας, παιδιά της διπλανής μας πόρτας, μεγαλωμένα στις γειτονιές και τις πλατείες της, που κυριολεκτικά εκπροσωπούν το Γαλάτσι όπου αγωνίζονται.
Η σύνθεση της γαλατσιώτικης ομάδας ήταν: Θεοχάρης, Αναστασόπουλος, Καραμπέκος, Μπραβάκος, Παναγιώτου Α., Δόγανος (55’ Ογκρένι), Κώττης, Ρόκος, Σουιτζόγλου (49’ Παναγιώτου Θ.) Πάτσιος, Κόκκινος (78’ Χρυσικός Θ.). Προπονητής: Χατζηαναστασίου Β.